Rockacademie & Nina June - Forever 27

Deel deze pagina
do 01 feb 2018 - 20:00 uur - Middenzaal

Wat hebben Robert Johnson, Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison, Kurt Cobain en Amy Winehouse met elkaar gemeen? Ze behoren allemaal tot de 'Club van 27', de iconische popmusici die op 27-jarige leeftijd overleden zijn.

1e rang:   € 12,50

Wat hebben Robert Johnson, Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison, Kurt Cobain en Amy Winehouse met elkaar gemeen? Ze behoren allemaal tot de Club van 27, de iconische popmusici die op 27-jarige leeftijd overleden zijn.

De beste musici van de Rockacademie presenteren een muziektheatervoorstelling over deze Club van 27 met historisch filmmateriaal en live muziek. Een muzikaal eerbetoon aan te vroeg gestorven popiconen.

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

1e rang :   € 12,50   Normaal tarief
2e rang :   € 11,00   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner - Forever 27

So Nice Theaterdiner - Forever 27

do 01 feb 2018 - 18:00 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 19,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 12,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Joris Linssen & Caramba  Serenade  wo 14 feb 2018 - 20:30 uur - Middenzaal Muziek
Sarah Jane vs Shishani Vranckx  Thijs Borsten Daagt uit  do 15 feb 2018 - 20:00 uur - Middenzaal Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden