Keren Levi - Footnotes

Deel deze pagina
wo 06 mrt 2019 - 20:00 uur - Middenzaal


Een intense ode aan de ‘kreupele’ symmetrie, de imperfectie en de menselijke feilbaarheid.

1e rang:   € 17,50

Met ‘Crippled Symmetry’ schreef de Amerikaanse componist Morton Feldman een uniek muziekstuk. Door de gebruikelijke aanwijzingen voor het samenspel achterwege te laten, schiep hij de voorwaarden voor een stuk waarin instrumenten niet synchroon hoeven lopen, en het dus iedere keer anders mag klinken. Choreografe Keren Levi gebruikt dit bijzondere principe als uitgangspunt voor ‘Footnotes’. Drie danseressen schetsen ritmische patronen in de ruimte (vormgegeven door ‘visual artist’ Krijn de Koning) op soundscapes van componist Tom Parkinson.

'Footnotes (For Crippled Symmetry) neemt je mee in een prachtig vormgegeven wereld, vervreemdt en zet aan het denken. Het is alsof je constant iets denkt te kunnen grijpen, maar er dan net niet bij kunt.' **** (Theaterkrant)

TIP: bestel de Danspas voor slechts € 89,50 en krijg toegang tot maar liefst 14 dansvoorstellingen.

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'

1e rang :   € 17,50   Normaal tarief
2e rang :   € 15,50   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner

So Nice Theaterdiner

wo 06 mrt 2019 - 18:15 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 21,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 17,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Introdans  Leve Larbi  za 23 mrt 2019 - 20:00 uur - Rabozaal Dans
  Preview seizoen 2019-2020  di 09 apr 2019 - 20:00 uur - Middenzaal Vrije Zit Dans
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden