The Cosmic Carnival - Fleetwood Mac: Their Incredible Story as told by The Cosmic Carnival

Deel deze pagina
wo 21 feb 2018 - 20:00 uur - Middenzaal


Helaas, deze voorstelling is momenteel uitverkocht. 
Het gebeurt echter regelmatig dat er kort van tevoren nog weer enkele kaarten beschikbaar komen. Plaatst u zich op de wachtlijst, dan benaderen we u op het moment dat er kaarten vrijkomen.
NB: Voeg voor een goede bereikbaarheid uw telefoonnummer toe aan uw accountgegevens.

1e rang:   € 21,50

Sinds de jaren zestig veroverde het Britse Fleetwood Mac de wereld met een mix van rauwe powerblues en psychedelica. Onder aanvoering van Peter Green en Jeremy Spencer bestormde de band de hitlijsten met nummers als ‘Oh Well’ en ‘Need Your Love So Bad’. Met de Amerikaanse songwriters Stevie Nicks en Lindsey Buckingham aan het roer werd in 1978 de lp ‘Rumours’ uitgebracht, een van de best verkochte albums aller tijden. Tijdens dit theaterconcert door The Cosmic Carnival wordt het complete verhaal van Fleetwood Mac verteld.

Wie er bij was tijdens de Preview 2017 - 2018 weet het al: The Cosmic Carnival vertolkt op fantastische wijze de tijdloze muziek van Fleetwood Mac. Het belooft een onvergetelijke avond te worden met klassiekers als ‘Albatross’, ‘Black Magic Woman’, ‘Dreams’ en ‘Go Your Own Way’.

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

Deze voorstelling is ook te zien:
14 oktober 2017 | De Reggehof Goor | Klik hier

1e rang :   € 21,50   Normaal tarief
2e rang :   € 19,00   Normaal tarief
1e rang:   € 21,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

K's Choice  LOVE = MUSIC tour 2019  vr 25 jan 2019 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Larissa Groeneveld (cello) & Ivo Janssen (piano)  Samenspel met klasse  zo 10 feb 2019 - 16:00 uur - Waterstaatskerk Klassiek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden