Theaterkoor Multiple Noise - "En ... leefden ze nog lang en gelukkig?"

Deel deze pagina
vr 15 mrt 2019 - 20:00 uur - Middenzaal


We kennen allemaal de begintekst ‘Er was eens...’ die je in elk sprookje tegenkomt, maar of dat in dit geval ook aan de orde is, dat blijft een verrassing, want bij theaterkoor Multiple Noise word je steeds op het verkeerde been gezet.

1e rang:   € 12,50

Theaterkoor Multiple Noise uit Hengelo is een dynamisch en vooral enthousiast muzikaal gezelschap met ca 24 leden dat zang en theater combineert, waarbij de liedjes door middel van een verhaal verbonden worden. De muzikale leiding is in handen van dirigent Ton Annink. Een breed repertoire met nummers van o.a. Pentatonix, Johnny Cash, Randy Newman, Jochem Myer, Tchaikowsky, Franz Biebl en Herbert Grönemeyer worden a capella of met begeleiding van piano òf het eigen ensemble met dwarsfluit of viool ten gehore gebracht. En hoe het verhaal zal aflopen dat zult u nog wel zien!

In 2017 heeft Multiple Noise een productie opgevoerd van het door de eeuwen heen zeer geromantiseerde verhaal van Huttenkloas. Het leven van Klaas en zijn gezin èn het proces tot zijn veroordeling werden via muziek en spel verteld. IJzingwekkende taferelen werden afgewisseld met humor en ontroering. Huttenkloas is in meerdere theaters in Twente uitgevoerd en de kritieken waren lovend.

1e rang :   € 12,50   Normaal tarief
1e rang:   € 12,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Erik Krikke & 7even bridges  Operatie geslaagd  vr 20 sep 2019 - 20:00 uur - Middenzaal Muziek
Naturally 7  On tour 2019  vr 18 okt 2019 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden