Aart Staartjes en Victor Reinier - Een goed mens

Deel deze pagina
vr 29 mrt 2019 - 20:30 uur - Middenzaal


Een dokter krijgt aan het eind van zijn leven bezoek van een man, die niet van plan is ooit nog te vertrekken. Samen bespreken zij hun verwachtingen van het leven en waarom er zoveel anders is verlopen dan de bedoeling was. Is de jongere man naïef of is de oude dokter cynisch? Of komen ze er samen achter dat hun leven helemaal niet zo mislukt is? Waarom blijft de jongere man en wat hebben de twee mannen met elkaar gemeen? Een intrigerende thrillerkomedie, die velen een spiegel voorhoudt.

1e rang:   € 22,50

Speciaal voor Aart Staartjes schreef Flip Broekman de thrillerkomedie Een goed mens’ , waarmee de wens om hem weer terug te zien op het toneel vervuld is. Met publiekslieveling Victor Reinier, afgelopen seizoen te zien in de komedie ‘Roem en al jaren hoofdrolspeler in de populaire televisieserie  ‘Flikken Maastricht, heeft hij de perfecte tegenspeler. De regie is in handen van Johan Doesburg, voormalig artistiek leider van Het Nationale Toneel. 

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'

Deze voorstelling is ook te zien:
do          2-5-2019              ZINiN Nijverdal, klik hier

1e rang :   € 22,50   Normaal tarief
2e rang :   € 20,00   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner

So Nice Theaterdiner

vr 29 mrt 2019 - 18:15 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 21,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 22,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Toneelgroep Oostpool  People Places and Things  do 07 mrt 2019 - 20:30 uur - Middenzaal Toneel
Het Nationale Theater  Onze Straat  wo 20 mrt 2019 - 20:00 uur - Rabozaal Vrije Zit Toneel
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden