Jules Croiset en Victor Reinier - Een goed mens

Deel deze pagina
vr 29 mrt 2019 - 20:30 uur - Middenzaal


Een originele thrillerkomedie van Flip Broekman die gespeeld wordt door acteerkanonnen Jules Croiset en Victor Reinier. Als de oude psychiater zijn praktijk sluit, krijgt hij nog een laatste bezoek van een intrigerende jongere man die wel heel veel van hem wil weten. Hoe kijkt hij terug op zijn leven, zijn de verwachtingen die hij had uitgekomen en is hij tevreden met hoe alles ging?

1e rang:   € 22,50

De twee mannen blijken - ondanks de onbevangenheid van de één en het cynisme van de ander - veel met elkaar gemeen te hebben. In een confrontatie die even pijnlijk als verhelderend is, weten ze elkaar een behoorlijke spiegel voor te houden. Tot welke conclusie leidt dit? Hadden ze sommige dingen achteraf anders aangepakt of komen ze er achter dat hun leven helemaal niet zo mislukt is?

Eerder werd deze voorstelling aangekondigd met Aart Staartjes in de rol van de oude psychiater. Hij is om gezondheidsredenen vervangen door Jules Croiset. Aart Staartjes maakt het goed, maar is niet fit genoeg. Gelukkig vond Jules Croiset, doorgewinterd acteur, die in 1979 de Louis d’Or  ontving voor zijn vertolking van de titelrol in 'Platonov' van Tsjechov en momenteel te zien is in 'Het hout' van het Internationaal Theater Amsterdam, het meteen een prachtig stuk en wil hij dit graag met Victor Reinier spelen. 

Fotograaf: Ben van Duin

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'

Deze voorstelling is ook te zien:
do          2-5-2019              ZINiN Nijverdal, klik hier

1e rang :   € 22,50   Normaal tarief
2e rang :   € 20,00   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner

So Nice Theaterdiner

vr 29 mrt 2019 - 18:15 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 21,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 22,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Aluin  1619 Maak het kort  do 11 apr 2019 - 19:30 uur - Middenzaal Toneel
Theater Rotterdam: Marjolijn van Heemstra  Stadsastronaut  wo 17 apr 2019 - 20:30 uur - Concordia - ENSCHEDE Toneel
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden