The Bob Dylan Band - Dylan Revisited

Deel deze pagina
vr 22 feb 2019 - 20:00 uur - Middenzaal


De muziek van Bob Dylan is iconisch en nu bestaat er een groep artiesten die net zo iconisch klinken als Dylan zelf.

Let op: dit concert is verplaatst naar de Middenzaal. Gasten die kaarten hebben gereserveerd worden hierover persoonlijk geïnformeerd.

1e rang:   € 24,50

Wie kent niet 'Like A Rolling Stone', 'Knocking on Heaven's Door', 'Make You Feel My Love' en 'Blowing In The Wind'? Dylan won voor zijn teksten zelfs de Nobelprijs voor de Literatuur. Het is The Bob Dylan Band gelukt om dat unieke geluid te vangen in een live performance met topmuzikanten die de muziek van Bob Dylan met veel passie, liefde en plezier uitvoeren. De show bestaat uit akoestische nummers, soloperformances en songs met de hele band, net zo veelzijdig als de optredens van Dylan zelf.

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'

1e rang :   € 24,50   Normaal tarief
2e rang :   € 22,00   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner

So Nice Theaterdiner

vr 22 feb 2019 - 17:45 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 21,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 24,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Pink Project  Pink Floyd's Essentials  vr 29 mrt 2019 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
  Preview seizoen 2019-2020  di 09 apr 2019 - 20:00 uur - Middenzaal Vrije Zit Dans
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden