Rowwen Hèze - Drie Kier Alaaf

Deel deze pagina
za 13 jan 2018 - 20:11 uur - Rabozaal

Voor Rowwen Hèze begon het eigenlijk allemaal 33 jaar geleden met het ludieke protestlied ‘Niks stront niks’.

1e rang:   € 27,50

Voor Rowwen Hèze begon het eigenlijk allemaal 33 jaar geleden met het ludieke protestlied ‘Niks stront niks’. Met dit carnavaleske lied kwam Rowwen Hèze op de nationale tv: het feest begon en het hield niet meer op. Al snel bleek de combinatie Rowwen Hèze en carnaval iets te explosief. Sommige liedjes mochten destijds op carnavalsfeesten niet meer gedraaid worden vanwege het te uitbundige karakter en de dito uitwerking op het publiek. Maar die storm is met de jaren gaan liggen. Rowwen Hèze ging echter door. Hoempa en walsen, over humor, troost, honger en dorst. Nu 3 x 11 jaar later weet Rowwen Hèze nog steeds elk concert tot een feest te maken.

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

1e rang :   € 27,50   Normaal tarief
2e rang :   € 24,50   Normaal tarief
3e rang :   € 22,00   Normaal tarief
4e rang :   € 19,00   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner - Rowwen Hèze

So Nice Theaterdiner - Rowwen Hèze

za 13 jan 2018 - 18:00 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 19,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 27,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

The Best of Britain  The 4th!  vr 02 mrt 2018 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Back to the Country  Part Seven  za 07 apr 2018 - 20:30 uur - Middenzaal Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden