BEER Muziektheater / René Groothof - Dit is geen dagboek (13+)

Deel deze pagina
do 22 feb 2018 - 19:30 uur - Middenzaal

Deze voorstelling is geannuleerd.

Gasten die reeds kaarten hebben gereserveerd ontvangen persoonlijk bericht.

1e rang:   € 11,50

Grote thema’s in het puberbestaan

Pakkend, muzikaal, humoristisch en herkenbaar. Hoe zware onderwerpen toch licht gebracht kunnen worden. 

‘Dit is geen dagboek’ is een 13+ familievoorstelling gebaseerd op de young-adult roman van Erna Sassen, bewerkt en geregisseerd door Aike Dirkzwager. René Groothof en Yari van der Linden acteren in dit bijzonder ontroerende verhaal waarin de zestienjarige Boudewijn zich uit een depressie worstelt.

Een paar jaar nadat zijn psychisch zieke moeder overlijdt, stort de zestienjarige Boudewijn in elkaar. Hij raakt depressief, laat zijn vriendinnetje in de steek en komt zijn bed niet meer uit. Bou's vader geeft hem ten einde raad een stapel cd's met klassieke muziek en een schrift. Hij moet elke dag naar een track luisteren en erover schrijven, anders laat vader hem opnemen. 
Met tegenzin gaat Bou aan de slag, en langzaam maar zeker keert er gevoel in hem terug.

Klassieke muziek speelt een belangrijke rol in deze voorstelling. De muziek van o.a. Beethoven, Bruckner, Adams en Glass maakt de emotionele rollercoaster waar Boudewijn in belandt direct voelbaar. Dit dramatische verhaal wordt confronterend maar tegelijkertijd met lichtheid, humor en vaart gebracht.

“De mannen van BEER Muziektheater nemen de handschoen op en maken van de bewerking Dit is geen dagboek een aangrijpende, herkenbare, muzikale en zelfs geregeld grappige voorstelling. Ze worden daarbij geholpen door het directe, eerlijke en felle taalgebruik in het gelijknamige tienerboek van Erna Sassen uit 2009.” – ****  Volkskrant

Na afloop vindt er een gratis nagesprek plaats.

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

Deze voorstelling is ook te zien:
9 maart 2018 | De Bond Oldenzaal | Klik hier
23 maart 2018 | Wilminktheater Enschede | Klik hier

1e rang :   € 11,50   Normaal tarief
2e rang :   € 10,00   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner - Dit is geen dagboek

So Nice Theaterdiner - Dit is geen dagboek

do 22 feb 2018 - 17:30 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 19,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 11,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

De Toneelmakerij  Spijker (8+)  za 03 mrt 2018 - 19:30 uur - Middenzaal Jeugd
Danstheater Aya & De Toneelmakerij  I call my brothers (13+)  wo 18 apr 2018 - 19:30 uur - Middenzaal Dans
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden