Onder het buro & Milan Boele van Hensbroek - De Vreselijk Vieze Voorstelling (6+)

zo 03 mrt 2024 - 14:30 uur - Middenzaal - Jeugd

Sabrina vraagt zich af hoe het kan dat sommige mensen champignons lékker vinden. Dennie beweert dat mensen aan de andere kant van de wereld kakkerlakken eten. Maar: mogen ze het wel vies vinden als ze het nooit hebben geprobeerd? En kan iets dat vies is, niet tegelijkertijd lekker zijn?

Sabrina en Dennie spelen De Vreselijk Vieze Voorstelling: een spannend sprookje over een moedige held die zich dapper door een walgelijke wereld manoeuvreert. Een avontuur vol broccoli, beenhaar, okselzweet en pissebedden. Met wasknijpers op hun neus en schoonmaakmiddel in de aanslag openen ze voorzichtig het script... Maar hoe proper zij ook beginnen, de vraag is of zij zonder remsporen uit deze supersmerige show komen.

Tip! Bestel de Jeugdserie 6 - 8 jaar en bezoek vier voorstellingen voor slechts € 32,00!

1e rang:   € 11,50

Onder het Buro is het productiehuis van Buro Bannink dat talentvolle nieuwe makers de eerste stap richting hun eigen jeugdtheatergezelschap biedt. Door middel van coaching en begeleiding krijgen zij de speelruimte om zelf te onderzoeken of ze affiniteit met de doelgroep hebben of de ambitie hebben om door te groeien binnen onze speelse sector. 

1e rang :   € 11,50   Normaal tarief
2e rang :   € 10,00   Normaal tarief

 “Voortdurend schakelen de spelers daarna tussen hun rol en hun gespeelde zelf. Nabermacnack en Lukkezen doen dat razend knap. Moeiteloos ga je mee in hun wisselende rollen als verteller, (niet zo) stoere prins of als de acteur die in opstand komt tegen een matig script.’’ | Theaterkrant

1e rang:   € 11,50

Anderen bestelden ook

Van Hoorne Entertainment  Titus & Fien Winterrevue - De Finale (4+)  zo 21 jan 2024 - 13:30 uur - Rabozaal Jeugd
Oorkaan & Percossa  Sticks (4+)  zo 04 feb 2024 - 14:30 uur - Middenzaal Jeugd