Erik van Muiswinkel - De Oplossing

Deel deze pagina
za 19 mei 2018 - 20:30 uur - Middenzaal

Nu komt Erik met ‘De Oplossing’, een theatrale loutering in vijf bedrijven. Stevige grappen, rake typeringen, relativeringen en mopperige terzijdes waarbij enig welgemeend moralisme heel goed past. Want het is ook een keertje mooi geweest.

1e rang:   € 19,50

Erik van Muiswinkel speelde sinds de scheiding van Diederik van Vleuten (2009) in zeven jaar tijd twee Oudejaarsconferences, drie toneelstukken en drie avondvullende solo-shows. Hij trad op van Sittard tot Schiermonnikoog en ontving in 2014 de De Poelifinario voor zijn epos 'Schettino!’ De cabaretier toonde andermaal zijn rebelse karakter door de prijs niet te weigeren, maar gewoon keihard in ontvangst te nemen! Nu komt Erik met ‘De Oplossing’, een theatrale loutering in vijf bedrijven. Stevige grappen, rake typeringen, relativeringen en mopperige terzijdes waarbij enig welgemeend moralisme heel goed past. Want het is ook een keertje mooi geweest.

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

Deze voorstelling is ook te zien:
20 december 2017 | Hof 88 Almelo | Klik hier

1e rang :   € 19,50   Normaal tarief
2e rang :   € 17,50   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner - Erik van Muiswinkel

So Nice Theaterdiner - Erik van Muiswinkel

za 19 mei 2018 - 18:15 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 19,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 19,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Veldhuis en Kemper  Geloof ons nou maar  za 14 apr 2018 - 20:00 uur - Rabozaal Cabaret
Roué Verveer  Heppie de Peppie  wo 25 apr 2018 - 20:00 uur - Rabozaal Cabaret
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden