Erik van Muiswinkel - De Oplossing

Deel deze pagina
za 19 mei 2018 - 20:30 uur - Middenzaal


Nu komt Erik met ‘De Oplossing’, een theatrale loutering in vijf bedrijven. Stevige grappen, rake typeringen, relativeringen en mopperige terzijdes waarbij enig welgemeend moralisme heel goed past. Want het is ook een keertje mooi geweest.

1e rang:   € 19,50

Erik van Muiswinkel speelde sinds de scheiding van Diederik van Vleuten (2009) in zeven jaar tijd twee Oudejaarsconferences, drie toneelstukken en drie avondvullende solo-shows. Hij trad op van Sittard tot Schiermonnikoog en ontving in 2014 de De Poelifinario voor zijn epos 'Schettino!’ De cabaretier toonde andermaal zijn rebelse karakter door de prijs niet te weigeren, maar gewoon keihard in ontvangst te nemen! Nu komt Erik met ‘De Oplossing’, een theatrale loutering in vijf bedrijven. Stevige grappen, rake typeringen, relativeringen en mopperige terzijdes waarbij enig welgemeend moralisme heel goed past. Want het is ook een keertje mooi geweest.

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

Deze voorstelling is ook te zien:
20 december 2017 | Hof 88 Almelo | Klik hier

1e rang :   € 19,50   Normaal tarief
2e rang :   € 17,50   Normaal tarief
1e rang:   € 19,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Arie en Silvester  Wie?  wo 20 feb 2019 - 20:00 uur - Rabozaal Cabaret
Martijn Koning  Koning van de dieren  wo 27 mrt 2019 - 20:00 uur - Rabozaal Cabaret
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden