Het Zuidelijk Toneel - De Man door Europa

Deel deze pagina
do 18 jan 2018 - 20:00 uur - Middenzaal

Aanslagen op Europees grondgebied, vluchtelingen in overvolle treinen en grenzen die worden gesloten. We kunnen er niet meer omheen: de Europese samenleving staat onder druk.

1e rang:   € 15,00

Aanslagen op Europees grondgebied, vluchtelingen in overvolle treinen en grenzen die worden gesloten. We kunnen er niet meer omheen: de Europese samenleving staat onder druk. De ontwikkeling waarin ons continent zich momenteel bevindt, vormt het uitgangspunt voor ‘De Man door Europa’.

Voor deze solovoorstelling reisde Lucas De Man door Europa, deed 17 steden in 8 landen aan en interviewde meer dan 20 denkers en creatievelingen die opstaan en strijden voor verandering, om de maatschappij waarin ze leven vorm te geven. Terug in Nederland neemt Lucas het publiek mee op zijn reis en door de geschiedenis van Europa.

"Lucas De Man pakt zijn publiek op hartveroverende wijze in." **** Volkskrant
"Zelden meegemaakt dat een voorstelling zo’n actueel inzicht kon veroorzaken." Cultuurpers

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

1e rang :   € 15,00   Normaal tarief
2e rang :   € 13,50   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner - De man door Europa

So Nice Theaterdiner - De man door Europa

do 18 jan 2018 - 18:00 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 19,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 15,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Toneelgroep Oostpool & Theater Sonnevanck  Bromance (15+)  di 30 jan 2018 - 14:00 uur - Middenzaal Toneel
Toneelgroep Oostpool & Theater Sonnevanck  Bromance (15+)  di 30 jan 2018 - 19:30 uur - Middenzaal Toneel
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden