Eric van Sauers - De Lief en Leed Tour

Deel deze pagina
do 03 mei 2018 - 20:00 uur - Middenzaal


GEANNULEERD

Deze voorstelling is om organisatorische redenen geannuleerd. Gasten die al een kaartje hebben gekocht ontvangen persoonlijk bericht.

1e rang:   € 17,50

Lief en leed met Eric van Sauers

Met zijn ‘Lief en Leed Tour’, keert Eric van Sauers terug naar de dynamiek van de stand up-comedy. ‘Met korte spanningsbogen, dezelfde energie en overgangen. Ik vind het op het podium lekker als ik voel dat het publiek moeite moet doen, een beetje achter me aan moet rennen om me bij te houden.’

Eric mag graag een beetje sarren en zuigen. Maar telkens laat de macho met het imposante fysiek een zachte, warme kant zien. Van Sauers fulmineert tegen de moderne tijd en zijn eigen vergankelijkheid. Zuur wordt het echter nooit. Steeds is er de tedere verrassing. (Elsevier)

Van Sauers excelleert in een stijl die rauw en ruw is, oprecht en ongelooflijk grappig. Hij heeft zich inmiddels ontpopt als een van de beste verhalenvertellers van dit moment. Zijn verhalen zijn hilarisch, ze schuren, ontroeren en zijn soms ook gevaarlijk. Niet zelden zul je ze nooit van je leven vergeten.

Hij was al gepokt en gemazeld in het stand-up comedycollectief Comedytrain toen hij vanaf de jaren negentig met zijn cabaretvoorstellingen de theaters veroverde.

De pers over 'De Lief en Leed Tour':
"Van Sauers is zoals altijd de licht cynische, geestige beschouwer, die expressief kan vertellen en moeiteloos schakelt tussen stoere macho en gevoelige jongen." (NRC)
"Met zijn sterke mimiek en een geweldig gevoel voor timing is het nog altijd zijn grote kracht om alledaags leed, van stapels handdoeken tot de flessenautomaat, te verheffen tot iets enorm grappigs." (Telegraaf)

"Het zijn boeiende vraagstukken die Van Sauers aansnijdt en zoals we gewend zijn, weet hij het boeiend en geanimeerd te vertellen" (Volkskrant)

 Foto: Jaap Reedijk

1e rang :   € 17,50   Normaal tarief
2e rang :   € 15,50   Normaal tarief
1e rang:   € 17,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Paul de Leeuw  Vette Pech  za 30 mrt 2019 - 20:00 uur - Rabozaal Cabaret
Emilio Guzman  Kom dan!  vr 19 apr 2019 - 20:30 uur - Kulturhus Borne Cabaret
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden