Het Laagland - De Kleine Cowboy (4+)

Deel deze pagina
zo 14 jan 2018 - 14:30 uur - Middenzaal


Een wilde western voor kleine cowboys en grote bandieten.

1e rang:   € 8,50

Een wilde western voor kleine cowboys en grote bandieten. ‘De Kleine Cowboy’ neemt je mee op een avontuur vol stoere cowboys en zingende cactussen, compleet met zanderige soundtrack, live geluidseffecten en kampvurige liedjes.
Ooit, of eigenlijk heel kort geleden, woonde er een doodnormale jongen op een doodnormale boerderij. Met koeien en emmers, trekkers en wilde katten, veel gras en minstens zeven sloten. Zijn naam is Boy. En Boy heeft één bijzondere koe. De knuffelkoe: Cow.
Maar ineens is Cow weg. Hij is niet in de schuur en niet op het land. Dan klinkt er in verte geloei. Wordt Cow ontvoerd? Loopt hij weg? Er zit niks anders op: Boy trekt zijn stoutste laarzen aan en gaat erachteraan. 
Zo begint het avontuur van Boy en Cow. Grasland verandert in woestijnzand. Auto’s verdwijnen, postkoetsen verschijnen en hier en daar galoppeert een bankovervaller voorbij. Boy komt in het Wildste Westen terecht en ontmoet daar de meest vreemde figuren...

Van de makers van Bezoek voor Beer, winnaar Zilveren Krekel 2016.

Na de voorstelling kun je samen met je ouders het podium op voor een echte meet & greet met de cowboys!

Vanaf 13:45 kun je spelen met Playmobil (in cowboystijl!) in de foyer. Kom lekker spelen voor en na de voorstelling!

TIP: bestel de Serie Jeugdvoorstellingen (4-6 jaar) voor slechts € 18,00 en krijg toegang tot maar liefst 3 voorstellingen.

Regisseur Lennart Monaster over zijn inspiratie voor de voorstelling:
“Ik hou van cowboytje spelen, ik hou van de muziek die daarbij past en ik hou van avontuur. Het Wilde Westen is dé plek waar je stoere avonturen kunt beleven. Maar hoe doe je dat als kleine cowboy in zo’n grote, spannende wereld? Laat je je bang maken? Maak je je groot en schreeuw je mee met de grote cowboys? Of zoek je een hele eigen weg? Moet je hard worden als de wereld om je heen dat is? Of kun je het ook omdraaien? Die vragen trekken mij naar de romantiek van het Wilde Westen. De wereld is groot en daarin klein durven blijven is een groots avontuur.”

1e rang :   € 8,50   Normaal tarief
2e rang :   € 7,50   Normaal tarief
1e rang:   € 8,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Het Nationale Theater / NTjong  De Vrekkin (8+)  zo 09 dec 2018 - 14:30 uur - Rabozaal Jeugd
Job Raaijmakers  Geeft niks (5+)  zo 06 jan 2019 - 14:30 uur - Middenzaal Jeugd
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden