Ruben van der Meer en Tijl Beckand - De Grote Improvisatieshow 2017

Deel deze pagina
za 27 mei 2017 - 20:00 uur - Rabozaal

Ruben van der Meer en Tijl Beckand staan al tien jaar lang aan de improvisatietop. Met uitverkochte zalen in heel Nederland.

1e rang:   € 26,00

Ruben van der Meer en Tijl Beckand staan al tien jaar lang aan de improvisatietop. Met uitverkochte zalen in heel Nederland. Maar wat is er nou werkelijk aan de hand. Oké, ze zeggen dat ze improviseren, maar wie checkt dat? En er wordt geroepen dat het hilarisch is, maar hoe meet je dat?

Wie beter kijkt, ziet dat De Grote Improvisatieshow vaak in het theater staat als er een stroomuitval is in de regio waar ze spelen. En wie nog beter kijkt ziet dat er avond aan avond vrijwel dezelfde mensen in de zaal zitten, worden die mensen daarvoor betaald? Hoe financieren Ruben en Tijl dit? Waarom is dit nooit aan het licht gekomen, vraagt u zich af? We leven in een wereld waarin mensen denken dat Elvis dood is, E.T. een pop en Gorden een zanger. Dat is de reden. Dus koop een kaartje en doe mee aan deze poppenkast! 

Medeplichtigen aan deze voorstelling die zonder enige aankondiging of reden soms wel en soms niet aan deze schande meewerken zijn: Alex Ploeg, Wilko Terwijn, Arie Koomen, Jamai Loman, Ruben Nicolai en Rick Paul van Mulligen.

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in stap 3 van het bestelproces.

1e rang:   € 26,00   Normaal tarief
2e rang:   € 23,00   Normaal tarief
3e rang:   € 20,50   Normaal tarief
4e rang:   € 18,00   Normaal tarief
1e rang:   € 26,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Jandino Asporaat  Keihard  za 03 jun 2017 - 20:00 uur - Rabozaal Cabaret
Guido Weijers  De Oudejaarsconference 2017  za 02 dec 2017 - 20:00 uur - Rabozaal Cabaret
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden