Theatergroep Kwatta & Het Nationaal Jeugd Orkest - De Familie van Nielie barst van liefde! (familievoorstelling) (6+)

Deel deze pagina
za 20 jan 2018 - 19:30 uur - Rabozaal

Op avontuur met een nieuwe familie?

Daar is ie: de ‘Familie van Nielie’! Een splinternieuwe familie, met een nieuwe vader, moeder, broertje, zus, kortom de ‘Familie van Nielie’, die almaar groter en groter wordt. Waar woont zo’n nieuwe familie?

1e rang:   € 17,50

Op avontuur met een nieuwe familie? Daar is ie: de ‘Familie van Nielie’! Een splinternieuwe familie, met een nieuwe vader, moeder, broertje, zus, kortom de ‘Familie van Nielie’, die almaar groter en groter wordt. Waar woont zo’n nieuwe familie? In een droomhuis dat ze zelf bouwen, waar van alles uit de kast komt, waar je kwijt kunt raken en op kunt duiken. Waar plek is voor iedereen. Maar wat als er iets misgaat? Dan barst de ‘Familie van Nielie’ van liefde soms bijna uit elkaar.

‘Familie van Nielie’ is het eerste deel van een spannend familie-avontuur van Theatergroep Kwatta & Het Nationaal Jeugd Orkest dat je vier jaar lang op de voet kunt volgen. Bomvol liedjes, live muziek en poppen in een wereld vol bouwstenen.

“Nieuwe familie heeft alles in zich om jaren te blijven boeien” **** (Theaterkrant)

TIP: bestel de Serie Jeugdvoorstellingen (8-12 jaar), voor slechts € 24,00 en krijg toegang tot maar liefst 3 voorstellingen.


So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

1e rang :   € 17,50   Normaal tarief
1e rang :   € 12,50   CJP / Jeugd
2e rang :   € 15,50   Normaal tarief
2e rang :   € 11,00   CJP / Jeugd
3e rang :   € 14,00   Normaal tarief
3e rang :   € 10,00   CJP / Jeugd
4e rang :   € 12,00   Normaal tarief
4e rang :   € 8,50   CJP / Jeugd

So Nice Theaterdiner - Familie van Nelie

So Nice Theaterdiner - Familie van Nelie

za 20 jan 2018 - 17:30 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 19,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 17,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

NTJong  Bloedlink (14+)  wo 28 mrt 2018 - 19:30 uur - Middenzaal Jeugd
Toneelschuur Producties  Andromache  do 12 apr 2018 - 19:30 uur - Middenzaal Toneel
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden