Maaike Widdershoven, Wil van der Meer, Julia Herst, Roberto de Groot e.a. - De dag dat ik Robert Long ontmoette ....

Deel deze pagina
do 02 mei 2019 - 20:00 uur - Rabozaal


‘De dag dat ik Robert Long ontmoette’ is een prachtige, intieme vertolking van het oeuvre van Robert Long. De liedjes van Robert Long worden weer tot leven gewekt in een theaterconcert door Maaike Widdershoven, Wil van der Meer, Julia Herfst en Roberto de Groot, begeleid door een combo o.l.v. Peter van der Zwaag, die vele jaren met Robert Long heeft samengewerkt.

1e rang:   € 27,50

De liedjes worden afgewisseld door soms grappige, persoonlijke en ontroerende verhalen en anekdotes door de vertolkers. Kenden zij Robert Long? Hebben ze hem ooit ontmoet? Wat voor indruk heeft hij op hun leven gemaakt?

Kom deze avond genieten van de prachtigste liedjes van Robert Long, van legendarische albums als ‘Vroeger of later’, ‘Levenslang’, ‘Homo Sapiens’, ‘Dag Kleine Jongen’ en ‘Achter de horizon'.

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'

1e rang :   € 27,50   Normaal tarief
2e rang :   € 24,50   Normaal tarief
3e rang :   € 22,00   Normaal tarief
4e rang :   € 19,00   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner

So Nice Theaterdiner

do 02 mei 2019 - 17:45 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 21,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 27,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Revue Blanche  Misia, Parijs begin 20ste eeuw  zo 10 mrt 2019 - 16:00 uur - Waterstaatskerk Klassiek
  Preview seizoen 2019-2020  di 09 apr 2019 - 20:00 uur - Middenzaal Vrije Zit Dans
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden