Staatsopera van Tatarstan - De Barbier van Sevilla

Deel deze pagina
do 07 mrt 2019 - 20:00 uur - Rabozaal


Op 24-jarige leeftijd schreef Rossini de komische opera ‘Il Barbiere di Siviglia’. Tot op de dag van vandaag blijft het werk één van de meest opgevoerde opera's en kreeg het terecht de status van meesterwerk (U kent deze klassieker natuurlijk: Figaro, figaro, figaro!).

1e rang:   € 40,00

De verliefde graaf van Almaviva roept de hulp in van de Barbier van Sevilla, Figaro, om hem in contact te brengen met de mooie Rosina. Zoals het gaat in een opera zijn er altijd de nodige obstakels te overwinnen voordat held en heldin bij elkaar kunnen zijn. Gelukkig wordt alles prachtig bezongen en uitgevoerd door het geliefde en bekende operagezelschap uit Tatarstan. Zij staan seizoen na seizoen garant voor prachtige opera’s, met een schitterend decor en honderden kostuums.

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'

1e rang :   € 40,00   Normaal tarief
2e rang :   € 35,90   Normaal tarief
3e rang :   € 31,80   Normaal tarief
4e rang :   € 27,70   Normaal tarief
Top rang :   € 43,60   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner

So Nice Theaterdiner

do 07 mrt 2019 - 17:45 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 21,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 40,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

  Preview seizoen 2019-2020  di 09 apr 2019 - 20:00 uur - Middenzaal Vrije Zit Dans
DI-RECT  Rolling With The Punches theatertour 2018  za 16 feb 2019 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden