Dagboek van een Dorpskoor - Een initiatief van Magda Nij Bijvank

zo 19 nov 2023 - 16:30 uur - St. Sebastianus kerk - Muziektheater

Dagboek van een Dorpskoor, een muziektheaterproductie over de teloorgang en wederopbouw van een dorpskoor. Intiem, geestig en ontroerend. Drie kerken in Twente en Salland worden een weekend lang omgetoverd tot een sfeervol podium voor een onvergetelijke theatrale belevenis in de donkere dagen voor kerst.

Dagboek van een Dorpskoor wordt gespeeld door professionele acteurs, een ensemble van regionale amateurspelers en -zangers, professionele muzikanten én de lokale harmonie. Een ode aan het culturele verenigingsleven. Over je vrij voelen én je thuis voelen.

Deze locatietheatervoorstelling vindt plaats in de St. Sebastianus kerk in Haarle.

Geen rang (vrije zit):   € 25,00

Dagboek van een Dorpskoor is een initiatief en idee van theatermaker/actrice Magda Nij Bijvank. Zij maakt producties met een flinke dosis human interest: ze geeft een podium aan bijzondere verhalen van "gewone mensen". Magda: "Het podium als drager van verhalen. Over hoe we ons door het leven akkeren. Soms bloedserieus, dan weer lichtvoetig, met de nodige relativering en spot. Het zijn muzikale theaterproducties met impact. Zo maakte ik "Geen Moederdag", "Dienst voor ongelovigen", "Held voor één dag" "Tv TrOost" en "Geen Valentijnsdag". Samen met professionele podiumkunstenaars én met (ervaring) deskundigen krijgen de verhalen een bedding en worden naar een hoger plan getild. Ik werk graag samen met allerhande (culturele) organisaties en partners."

Dagboek van een Dorpskoor is een co-productie van Schouwburg Hengelo, de Erfgoedparade en Magda Nij Bijvank.

Met dank aan:

  • Leader Zuidwest Twente
  • Gemeente Hellendoorn
  • Gemeente Enschede
  • Gemeente Hof van Twente
  • Provincie Overijssel
  • Fransen Fonds
  • VSB Fonds
  • Fonds Voor Cultuurparticipatie
Geen rang (vrije zit) :   € 25,00   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit):   € 25,00

Anderen bestelden ook

Dagboek van een Dorpskoor (try-out)  Een initiatief van Magda Nij Bijvank  do 16 nov 2023 - 20:00 uur - St. Sebastianus kerk Muziektheater
Dagboek van een Dorpskoor  Een initiatief van Magda Nij Bijvank  za 25 nov 2023 - 20:00 uur - RK kerk Bentelo Muziektheater