Tania Kross - Carmen revisited

Deel deze pagina
do 12 okt 2017 - 20:00 uur - Rabozaal

Mezzosopraan Tania Kross presenteert haar eigen versie van haar lievelingsopera ‘Carmen’. Zo ontstaat een sprankelende, eigentijdse visie op het stuk met invloeden van de flamenco, de vurige volksmuziek en dans uit de zuidelijke provincies van Spanje.

1e rang:   € 27,50

Mezzosopraan Tania Kross presenteert haar eigen versie van haar lievelingsopera ‘Carmen’, speciaal voor haar herschreven en gearrangeerd door Thijs Borsten. Hij combineert in zijn arrangementen de bekende muziek van Bizet met invloeden van de flamenco, de vurige volksmuziek en dans uit de zuidelijke provincies van Spanje, waar het verhaal van Carmen zich afspeelt. Zo ontstaat een sprankelende, eigentijdse visie op het stuk, dat Tania Kross op het lijf geschreven is.

Tania Kross tekent vanzelfsprekend voor de titelrol. Zij wordt in deze 'Krossover' van klassieke opera en flamenco bijgestaan door de Nederlandse sopraan Francis van Broekhuizen, tenor Charles Hens en Carlos Denia, een van de beste flamencozangers van Spanje.

1e rang :   € 27,50   Normaal tarief
2e rang :   € 24,50   Normaal tarief
3e rang :   € 22,00   Normaal tarief
4e rang :   € 19,00   Normaal tarief
1e rang:   € 27,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

BarokOpera Amsterdam  King Arthur  za 13 jan 2018 - 20:00 uur - Middenzaal Opera
Opera Trionfo, solisten, koor en orkest van het Theater Osnabrück  Antigona  vr 30 mrt 2018 - 20:00 uur - Rabozaal Opera
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden