Julian Schneemann, Emmy Storms, Jawa Manla & Jeroen Batterink - Caravan

Deel deze pagina
vr 05 jan 2018 - 20:30 uur - Middenzaal

Verwacht een adembenemend programma waarin onder meer Arabische en Ierse klanken organisch versmolten worden met klassieke muziek en jazz.

1e rang:   € 17,00

Vioolfenomeen Emmy Storms, de Syrische ud-virtuoze Jawa Manla, percussietovenaar Jeroen Batterink en pianist/componist Julian Schneemann gaan samen op reis, waarbij ze zich niets van barrières en grenzen aantrekken. 
Verwacht een adembenemend programma waarin onder meer Arabische en Ierse klanken organisch versmolten worden met klassieke muziek en jazz. Met al deze invloeden vertelt ‘Caravan’ uiteindelijk één verhaal en is een pleidooi voor de kracht van diversiteit.

TIP: bestel de Serie Kamermuziek voor slechts € 79,50 en krijg toegang tot maar liefst 10 kamermuziek-concerten.


So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

1e rang :   € 17,00   Normaal tarief
1e rang :   € 5,00   CJP / Jeugd
2e rang :   € 15,00   Normaal tarief
2e rang :   € 4,50   CJP / Jeugd

So Nice Theaterdiner - Caravan

So Nice Theaterdiner - Caravan

vr 05 jan 2018 - 18:30 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 19,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 17,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Doris Hochscheid (cello) en Frans van Ruth (piano)  Verloren gewaand?  zo 11 mrt 2018 - 16:00 uur - Waterstaatskerk Klassiek
Furore Blaaskwintet  Met jeugdig elan  zo 08 apr 2018 - 16:00 uur - Waterstaatskerk Klassiek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden