Thomas Beijer - Canción y Danza

Deel deze pagina
zo 09 apr 2017 - 12:00 uur - Waterstaatskerk


Thomas Beijer, een van Nederlands beste jonge klassieke pianisten, wisselt in 'Canción y Danza' de mooiste Spaanse pianomuziek af met prachtige filmbeelden.

Geen rang (vrije zit):   € 17,00

Thomas Beijer, een van Nederlands beste jonge klassieke pianisten, wisselt in 'Canción y Danza' de mooiste Spaanse pianomuziek af met prachtige filmbeelden. Beijer: “In mijn studietijd op het conservatorium werd ik verliefd op de zinderende muziek uit Spanje. Na deze muziek tien jaar te hebben gespeeld, had ik, puur door de enorme beeldende kracht ervan, het gevoel Spanje door en door te kennen. Ik was er echter nog nooit geweest... Dus ben ik met filmmaker Lucas van Woerkum naar Spanje gegaan, op zoek naar de beelden die onlosmakelijk met die muziek verbonden zijn. Wat we in Spanje vonden heeft geresulteerd in 'Canción y Danza'. Afgewisseld met Lucas’ filmbeelden speel ik de mooiste Spaanse pianomuziek van onder anderen Albéniz, de Falla, Rodrigo en Mompou.”

TIP: bestel de Serie Kamermuziek voor slechts € 85,00. 

Geen rang (vrije zit) :   € 17,00   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit) :   € 1,00   CJP / Jeugd
Geen rang (vrije zit):   € 17,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Musici van het Orkest van het Oosten  Rota en Prokofjev  zo 07 mei 2017 - 15:00 uur - Middenzaal Klassiek
Jon van Eerd, Ekaterina Levental, Evi De Jean, Vitali Rozynko e.a.  Eisler-On-The-Go  wo 10 mei 2017 - 20:30 uur - Middenzaal Opera
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden