Conny Janssen danst - BROOS

Deel deze pagina
wo 08 mei 2019 - 20:00 uur - Rabozaal


'Van de eerste schreeuw tot de laatste zucht.'

1e rang:   € 22,50

‘BROOS’ is een sprankelende, fysieke voorstelling over ouderdom, jeugd en de breekbaarheid van het leven. In een mozaïek van vertellingen ervaren we de hartenklop van diverse momenten in tijd. Na ‘HOME’ (2017) en de remake van ‘INSIDE OUT’ (2018) is ‘BROOS’ het nieuwste werk van Conny Janssen voor het theater. Naast een ensemble van dertien dansers - jonge talenten en bekende  gezichten – werkt Conny Janssen voor ‘BROOS’ opnieuw samen met multi-instrumentalist Maartje Teussink. Zij zorgt met haar muzikale sferen en soundscapes voor het fundament onder de  choreografie.

Onder het tabblad 'Media' en de link in de afbeelding te zien: Limburgse omroep L1 nam onlangs in theater De Maaspoort in Venlo een item op waarin choreografe Conny Janssen vertelt over haar eerste ideeën en gedachten bij BROOS.

TIP: bestel de Danspas voor slechts € 89,50 en krijg toegang tot maar liefst 14 dansvoorstellingen.

Inleiding

Bij deze voorstelling wordt een inleiding gegeven. Deze kost € 2,50 en begint om 19:00 uur. De inleiding kunt u aanvinken in het bestelproces.

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'

1e rang :   € 22,50   Normaal tarief
2e rang :   € 20,00   Normaal tarief
3e rang :   € 18,00   Normaal tarief
4e rang :   € 15,50   Normaal tarief

Inleiding

Inleiding

wo 08 mei 2019 - 19:00 uur

Inleiding

So Nice Theaterdiner

So Nice Theaterdiner

wo 08 mei 2019 - 17:45 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 21,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 22,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Introdans  Leve Larbi  za 23 mrt 2019 - 20:00 uur - Rabozaal Dans
SALLY Dansgezelschap Maastricht  Keihard (12+)  wo 15 mei 2019 - 19:30 uur - Middenzaal Vrije Zit Dans
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden