Theatergroep Kwatta - Botje (4+)

Deel deze pagina
zo 08 okt 2017 - 14:30 uur - Middenzaal


In het huis van mevrouw Botje gaat alles op zijn Botjes. De stofzuiger slaapt iedere ochtend uit, de wasmachine heeft altijd honger en de luie stoel doet precies waar hij zelf zin in heeft. ‘Botje’ is een kindervoorstelling vol vreemde knopen en losse eindjes.

1e rang:   € 8,50

In het huis van mevrouw Botje gaat alles op zijn Botjes. De stofzuiger slaapt iedere ochtend uit, de wasmachine heeft altijd honger en de luie stoel doet precies waar hij zelf zin in heeft. Op een dag staat er een broek voor de deur, of nee, het is een meneer in een broek. Hij komt voor de telefoon. De meneer in een broek trekt aan draden en haalt alles uit de knoop. Maar in het huis van
mevrouw Botje wil er helemaal niets uit de knoop. De telefoon, de wasmachine en de luie stoel komen in actie. Alleen de jurk van mevrouw Botje vindt de broek wel aardig. Samen zorgen ze voor een bijzondere ontknoping.

‘Botje’ is een voorstelling vol vreemde knopen en losse eindjes. Maar ook in een wereld op zijn kop, komt alles op zijn pootjes terecht.

TIP: bestel de Serie Jeugdvoorstellingen (4-6 jaar) voor slechts € 18,00 en krijg toegang tot maar liefst 3 voorstellingen.

 

1e rang :   € 8,50   Normaal tarief
2e rang :   € 7,50   Normaal tarief
1e rang:   € 8,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

ID Theatre Company  ID (12+)  do 01 nov 2018 - 19:30 uur - Middenzaal Jeugd
Theater Sonnevanck  Ka-blamm (4+)  zo 04 nov 2018 - 14:30 uur - Middenzaal Jeugd
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden