Lonneke van Leth - Mixed Bill

Deel deze pagina
vr 26 jan 2018 - 20:30 uur - Middenzaal

Op 26, 27 en 28 januari 2018 wordt in Nederland voor de derde keer het Nationaal Theaterweekend georganiseerd. Schouwburg Hengelo doet daar natuurlijk weer aan mee!

Reserveer nú voor de beste plaatsen!

1e rang:   € 7,50

Choreografe Lonneke van Leth toont haar vele gezichten tijdens dit avondvullend programma. U ziet vier verschillende choreografieën met 7 dansers; van een filmisch modern liefdesepos tot een choreografie geïnspireerd op een schilderij van Lucas van Leyden. De muziek wordt deze avond deels live uitgevoerd door het Matangi Quartet.

Het werk van Lonneke typeert zich als verhalend, toegankelijk en menselijk. Zij maakt de kunstvorm dans minder elitair, waardoor haar voorstellingen zowel bij een publiek dat nog kennis gaat maken met moderne dans als bij dansliefhebbers goed aanslaan. Tijdens Mixed Bill vertelt zij bij iedere choreografie met welke bedoeling zij deze heeft gemaakt. En wie weet danst Lonneke deze avond zelf ook nog mee…

In 2016 zag u in dit theater “De Odyssee” van Lonneke van Leth en recent genoot het Hengelose publiek van haar moderne versie van “Romeo & Julia”.

Mis deze kennismaking met Lonneke van Leth niet en geniet van een veelzijdige dansavond!

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

1e rang :   € 7,50   Normaal tarief
2e rang :   € 6,50   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner - Mixed Bill

So Nice Theaterdiner - Mixed Bill

vr 26 jan 2018 - 18:30 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 19,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 7,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

ICK & het Amsterdams Andalusisch Orkest  Ziel | Rouh  wo 07 mrt 2018 - 20:30 uur - Middenzaal Dans
BackBone | Alida Dors & Silbersee  Speak up!  do 05 apr 2018 - 20:30 uur - Middenzaal Dans
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden