Fien & Teun - Feest op de boerderij! (2-6 jaar)

Deel deze pagina
zo 28 jan 2018 - 14:00 uur - Rabozaal


Op 26, 27 en 28 januari 2018 wordt in Nederland voor de derde keer het Nationaal Theaterweekend georganiseerd. Schouwburg Hengelo doet daar natuurlijk weer aan mee!

Reserveer nú voor de beste plaatsen!

1e rang:   € 7,50

Dit jaar brengt Van Hoorne Entertainment een oer-Hollandse familievoorstelling rondom de RTL Telekids kinderhelden Fien & Teun. In deze muzikale theatervoorstelling beleven Fien & Teun avonturen op de boerderij, samen met hun vriendjes Sebastiaan het Varken, Rosa de Koe en Pim de Hond. Een interactieve voorstelling waarin zij samen met de jongste theaterbezoekers en hun ouders van alles leren over dieren, de natuur en het Hollandse boerderijleven.

Voorafgaand aan de voorstelling kunt u zich al vermaken tijdens de ‘Boerderij Experience’ in de foyer van ons theater, waar uw kleintjes kunnen meedoen met interactieve en leerzame spelletjes rondom het thema ‘Boerderij’.

Producent: Van Hoorne Entertainment
Cast: Fien, Teun & boederijdieren

Deze voorstelling is ook te op:


Voorafgaand aan deze voorstelling kan uw (klein)kind meedoen aan de gratis toneelworkshop 'Beestachtig!'

Fien en Teun beleven doldwaze avonturen op de boerderij samen met hun vriendjes Sebastiaan het Varken, Rosa de Koe en Pim de Hond. Wil jij zelf ook wel ook wel eens voelen hoe het is om toneel te spelen? Net als de acteurs in de voorstelling? Kom dan naar de spelworkshop ‘Beestachtig’! Voorafgaand aan de voorstelling. Dan gaan we samen toneelspelen.

Dieren zijn geweldig. Of het nu is omdat het zo’n lief schattig klein katje is of die gevaarlijke grote leeuw, die giraf met die lange nek….. Iedereen kan wel zijn lievelingsdier noemen. Daar gaan we mee aan de slag door middel  van rollenspel. Jullie kruipen in de huid van de verschillende dieren.

Tijdens deze workshop leren jullie dat dieren verschillen in hun uitstraling, hun bewegingen en hun gedrag. Samen met leeftijdsgenoten worden er scènes gespeeld en samen plezier maken staat voorop! En misschien is er nog wel tijd om te presenteren aan je ouders!

De workshop begint om 12.45 uur en is gratis. Reserveren is wel nodig. Reserveren van de toneelworkshop kan tijdens het reserveerproces in stap 1.

Tot die tijd mogen ouders wachten in de foyer of even een kopje koffie drinken in de Brasserie.

Geef je snel op, want vol is vol!

1e rang :   € 7,50   Normaal tarief
1e rang :   € 5,00   CJP / Jeugd
2e rang :   € 6,50   Normaal tarief
2e rang :   € 4,50   CJP / Jeugd
3e rang :   € 6,00   Normaal tarief
3e rang :   € 4,00   CJP / Jeugd
4e rang :   € 5,00   Normaal tarief
4e rang :   € 3,50   CJP / Jeugd
1e rang:   € 7,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Theatergroep De Kale  Klucht van de Molenaar  do 22 nov 2018 - 20:00 uur - Middenzaal Toneel
Maas theater en dans  Victory (12+)  do 29 nov 2018 - 13:30 uur - Middenzaal Dans
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden