Het Valerius Ensemble - Poëzie, muziek en film

Deel deze pagina
za 27 jan 2018 - 14:30 uur - Middenzaal

Op 26, 27 en 28 januari 2018 wordt in Nederland voor de derde keer het Nationaal Theaterweekend georganiseerd. Schouwburg Hengelo doet daar natuurlijk weer aan mee!

Reserveer nú voor de beste plaatsen!

1e rang:   € 7,50

Poëzie en Theater
De uitvoering Poëzie, Muziek en Film wordt gehouden in het kader van de Week van de Poëzie 2018. Ieder jaar kent deze week een ander thema, dit jaar is het thema “theater”. De dichters Lowie Gilissen, Miriam Janssen en Fred van de Ven zullen ieder op geheel eigen wijze hieraan invulling geven. Bovendien zullen alle drie een gedicht voordragen dat speciaal voor deze gelegenheid is gemaakt.

Muziek &  Theater
Operamuziek en theater gaan hand in hand. In de samenstelling van Judith Chapman (cello), Robert Windak (viool), Eva Suslikova (altviool) en Joan Dillon (viool) zal het Valerius Ensemble in afwisseling met de drie dichters dan ook fragmenten uit bekende opera’s ten tonele voeren. U zult muziek horen van ondermeer Mozart, Puccini en Verdi.

Film & Theater
We moeten genieten van het leven, iedere dag opnieuw. Pluk de dag, oftewel 'Carpe Diem'. Dat wil 'Dead Poets Society' ons duidelijk maken. Deze oscarwinnende film is een ode aan het leven, het theater en de poëzie.

Poëzie, Muziek en Film is een samenwerking tussen Schouwburg Hengelo, het Valerius Ensemble en het Filmhuis Hengelo.
Start programma: 14:30 uur, een pauze en dan start om 15:50 uur de film.

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

1e rang :   € 7,50   Normaal tarief
2e rang :   € 6,50   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner - Valerius Ensemble

So Nice Theaterdiner - Valerius Ensemble

za 27 jan 2018 - 18:00 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 19,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 7,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Noa Wildschut (viool) en Yoram Ish-Hurwitz (piano)  Wonderkind, supertalent?  zo 11 feb 2018 - 16:00 uur - Waterstaatskerk Klassiek
Furore Blaaskwintet  Met jeugdig elan  zo 08 apr 2018 - 16:00 uur - Waterstaatskerk Klassiek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden