Het Valerius Ensemble - Poëzie, muziek en film

Deel deze pagina
za 27 jan 2018 - 14:30 uur - Middenzaal


Op 26, 27 en 28 januari 2018 wordt in Nederland voor de derde keer het Nationaal Theaterweekend georganiseerd. Schouwburg Hengelo doet daar natuurlijk weer aan mee!

Reserveer nú voor de beste plaatsen!

1e rang:   € 7,50

Poëzie en Theater
De uitvoering Poëzie, Muziek en Film wordt gehouden in het kader van de Week van de Poëzie 2018. Ieder jaar kent deze week een ander thema, dit jaar is het thema “theater”. De dichters Lowie Gilissen, Miriam Janssen en Fred van de Ven zullen ieder op geheel eigen wijze hieraan invulling geven. Bovendien zullen alle drie een gedicht voordragen dat speciaal voor deze gelegenheid is gemaakt.

Muziek &  Theater
Operamuziek en theater gaan hand in hand. In de samenstelling van Judith Chapman (cello), Robert Windak (viool), Eva Suslikova (altviool) en Joan Dillon (viool) zal het Valerius Ensemble in afwisseling met de drie dichters dan ook fragmenten uit bekende opera’s ten tonele voeren. U zult muziek horen van ondermeer Mozart, Puccini en Verdi.

Film & Theater
We moeten genieten van het leven, iedere dag opnieuw. Pluk de dag, oftewel 'Carpe Diem'. Dat wil 'Dead Poets Society' ons duidelijk maken. Deze oscarwinnende film is een ode aan het leven, het theater en de poëzie.

Poëzie, Muziek en Film is een samenwerking tussen Schouwburg Hengelo, het Valerius Ensemble en het Filmhuis Hengelo.
Start programma: 14:30 uur, een pauze en dan start om 15:50 uur de film.

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

1e rang :   € 7,50   Normaal tarief
2e rang :   € 6,50   Normaal tarief
1e rang:   € 7,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Nino Gvetadze  Pianorecital  zo 11 nov 2018 - 16:00 uur - Waterstaatskerk Klassiek
Noam Vazana  NANI - innemend en exotisch  wo 21 nov 2018 - 20:00 uur - Middenzaal Klassiek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden