Martijn Kardol - Bang

Deel deze pagina
vr 29 dec 2017 - 20:00 uur - Middenzaal

Martijn studeerde, zonder aanwijsbare redenen, Zweeds en sociologie. Nu is hij, behalve cabaretier, radiomaker bij 3FM en heeft hij een radiocolumn in de ochtendshow van Domien Verschuuren. Een van Nederlands meest getalenteerde jonge cabaretiers!

1e rang:   € 15,00

De ‘uitstekende verteller met een grote theatrale trukendoos’ (Volkskrant) Martijn Kardol, won in één theaterseizoen alle prijzen op het Leids Cabaret Festival en het Groninger Studenten Cabaret Festival. Iets wat nog geen cabaretier ooit eerder is gelukt! Het NRC noemde hem ‘indrukwekkend’ en Dagblad van het Noorden ‘een geweldige winnaar’. En ook het publiek bij de Cabarestafette afgelopen januari in Hengelo was enthousiast. ‘Bang’ is het cabaretdebuut van een doodgewone jongen uit Barneveld, die zijn publiek meeneemt in een wonderlijke wereld vol creatieve
observaties en ongebruikelijke oplossingen.

Martijn studeerde, zonder aanwijsbare redenen, Zweeds en sociologie. Nu is hij, behalve cabaretier, radiomaker bij 3FM en heeft hij een radiocolumn in de ochtendshow van Domien Verschuuren. Een van Nederlands meest getalenteerde jonge cabaretiers!

De pers over 'Bang':
"Kardol slaagt erin actuele thematiek om te zetten in geestig cabaret..." - **** (De Volkskrant)
"Een mooi debuut" - (NRC)

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

Deze voorstelling is ook te zien:
29 september 2017 | De Bond Oldenzaal | Klik hier
25 april 2018 | Hof 88 Almelo | Klik hier

1e rang :   € 15,00   Normaal tarief
2e rang :   € 13,50   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner - Martijn Kardol

So Nice Theaterdiner - Martijn Kardol

vr 29 dec 2017 - 18:00 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 19,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 15,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Preview  Preview Seizoen 2018-2019  di 10 apr 2018 - 20:00 uur - Rabozaal Diversen
Javier Guzman  Ga-Bie-Jer  vr 20 apr 2018 - 20:00 uur - Rabozaal Cabaret
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden