Martijn Kardol - Bang

Deel deze pagina
vr 29 dec 2017 - 20:00 uur - Middenzaal

Martijn studeerde, zonder aanwijsbare redenen, Zweeds en sociologie. Nu is hij, behalve cabaretier, radiomaker bij 3FM en heeft hij een radiocolumn in de ochtendshow van Domien Verschuuren. Een van Nederlands meest getalenteerde jonge cabaretiers!

1e rang:   € 15,00

De ‘uitstekende verteller met een grote theatrale trukendoos’ (Volkskrant) Martijn Kardol, won in één theaterseizoen alle prijzen op het Leids Cabaret Festival en het Groninger Studenten Cabaret Festival. Iets wat nog geen cabaretier ooit eerder is gelukt! Het NRC noemde hem ‘indrukwekkend’ en Dagblad van het Noorden ‘een geweldige winnaar’. En ook het publiek bij de Cabarestafette afgelopen januari in Hengelo was enthousiast. ‘Bang’ is het cabaretdebuut van een doodgewone jongen uit Barneveld, die zijn publiek meeneemt in een wonderlijke wereld vol creatieve
observaties en ongebruikelijke oplossingen.

Martijn studeerde, zonder aanwijsbare redenen, Zweeds en sociologie. Nu is hij, behalve cabaretier, radiomaker bij 3FM en heeft hij een radiocolumn in de ochtendshow van Domien Verschuuren. Een van Nederlands meest getalenteerde jonge cabaretiers!

Deze voorstelling is ook te zien:
29 september 2017 | De Bond Oldenzaal | Klik hier
25 april 2018 | Hof 88 Almelo | Klik hier

1e rang:   € 15,00   Normaal tarief
2e rang:   € 13,50   Normaal tarief
1e rang:   € 15,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Bert Gabriëls  Gelukzoeker  za 06 jan 2018 - 20:30 uur - Middenzaal Cabaret
  Cabarestafette  wo 17 jan 2018 - 20:00 uur - Rabozaal Cabaret
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden