Pierre Bokma, Jacqueline Blom, Annick Boer en Guy Clemens - Aquarium

Deel deze pagina
wo 09 mei 2018 - 20:00 uur - Middenzaal

Vier topacteurs in een nieuwe inktzwarte komedie van dé toneelschrijver van dit moment: Nathan Vecht (o.a. ‘Kunsthart’, ‘In de ban van Broadway’). In regie van Aat Ceelen (o.a. ‘De Verleiders’).

1e rang:   € 27,50

Televisiepresentatrice Birgit en haar jongere geliefde Walter betrekken hun nieuwe appartement. Nog vóór de verhuisdozen zijn uitgepakt, staan de buren op de stoep. De buurman doet iets bij de inlichtingendienst, maar wat, daar kan hij niks over loslaten. Birgit kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen en wil weten of ze wordt afgeluisterd. Als er geen dossier over Birgit blijkt te bestaan, maar wel over Walter, is er geen weg meer terug. Wat begon als een onschuldige ontmoeting, verandert al snel in een nachtmerrie. 

Vier topacteurs in een nieuwe inktzwarte komedie van dé toneelschrijver van dit moment: Nathan Vecht (o.a. ‘Kunsthart’, ‘In de ban van Broadway’). In regie van Aat Ceelen (o.a. ‘De Verleiders’).

Met: Pierre Bokma, Jacqueline Blom, Annick Boer en Guy Clemens.

De pers over 'Aquarium':
"Geslaagde komedie" **** Telegraaf
"Nathan Vecht schrijft een geestige voorstelling die aan het denken zet" **** Theaterkrant.nl
"Guy Clemens (...) een van de fijnste acteurs van Nederland" *** Trouw

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

Deze voorstelling is ook te zien:
15 mei 2018 | Theaterhotel Almelo | Klik hier
16 maart 2018 | Wilminktheater Enschede | Klik hier

1e rang :   € 27,50   Normaal tarief
2e rang :   € 24,50   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner - Aquarium

So Nice Theaterdiner - Aquarium

wo 09 mei 2018 - 17:45 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 19,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 27,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Roy en Hedy Grünewald  Selemat Makan - Smakelijk Eten  zo 27 mei 2018 - 17:00 uur - Kulturhus Borne Toneel
Ekaterina Levental  De Grens  wo 19 sep 2018 - 20:00 uur - Middenzaal Klassiek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden