Alan Parsons - Live Project (Staanplaats)

Deel deze pagina
vr 17 nov 2017 - 20:00 uur - Rabozaal Staanplaatsen

De staanplaatsen zijn uitverkocht. Plaatst u zich op de wachtlijst, dan benaderen we u op het moment dat er kaarten vrijkomen. Voor zitplaatsen, klik hier.

Graag attenderen wij u op het concert van Alan Parsons in Concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen op 15 november 2017. Hiervoor zijn nog wel kaarten beschikbaar, klik hier.

Geen rang (vrije zit):   € 49,50

Op 17 november 2017 komt de legendarische Alan Parsons voor een uniek concert naar Schouwburg Hengelo! Wie kent niet 'Eye in the Sky',‘Don’t Answer Me’ en 'Old & Wise'? Dit is het enige concert van Alan Parsons Live Project in Oost-Nederland. Voor het concert zijn zowel zit- als staanplaatsen beschikbaar. 

Alan Parsons begon zijn muziekcarrière als studiotechnicus in de beroemde Abbey Road Studio’s. Hij werkte mee aan de laatste twee albums van The Beatles: Abbey Road en Let it be, en werd wereldberoemd door zijn aanzienlijke rol in de totstandkoming van Dark side of the moon van Pink Floyd. Daarnaast produceerde hij grote namen als John Miles, Cockney Rebel, Al Stewart en The Hollies.

In 1976 richtte Alan Parsons  samen met Eric Woolfson het studioproject The Alan Parsons Project op. Van de albums Tales of Mystery and Imagination, I Robot, Pyramid, The turn of a friendly card, Eye in the sky en Ammonia avenue werden wereldwijd tientallen miljoenen exemplaren verkocht. Ook in Nederland kende de band grote successen en de nummers ‘Don’t Answer Me’, ‘Old & Wise’, ‘Eye in the sky’ en ‘The turn of a friendly card’ zijn niet weg te denken uit de Radio 2 Top 2000.

In 1990 besloot Alan Parsons zijn muziek ook live ten gehore te brengen. Met louter topmuzikanten speelt The Alan Parsons Live Project sindsdien voor uitverkochte zalen over de hele wereld. Met zijn megahits en muzikale hoogstandjes brengt hij overal zijn publiek in extase. En nu dus ook in Hengelo!

Entreeprijs is inclusief garderobe en exclusief pauzedrankje.

Let op: u boekt staanplaatsen. Voor zitplaatsen, klik hier.

So Nice Theaterdiner
Het Theaterdiner is uitverkocht.

Geen rang (vrije zit) :   € 49,50   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit):   € 49,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Back to the Country  Part Seven  za 07 apr 2018 - 20:30 uur - Middenzaal Muziek
Her Majesty  Marrakesh Express  za 28 apr 2018 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden