Traject Theatertalent

Laat je meenemen in de wereld van theater
Ben jij tussen de 14 en 20 jaar oud en wil jij aan de slag met het theater vak? Grijp dan je kans en meld je aan voor het Traject Theatertalent. Een traject waarin je actief aan het werk gaat met de verschillende theaterstijlen en waarin je leert met andere ogen te kijken naar voorstellingen.

Laat je meenemen in de wereld van theater door workshops van uiteenlopende professionele theatermakers te volgen en leer over de verschillende facetten van theater maken. Bekijk samen met de andere deelnemers de geselecteerde voorstellingen en ontdek je eigen stijl en voorkeur.

Traject Theatertalent is een unieke samenwerking tussen Theatermakerij Enschede en Schouwburg Hengelo. Een traject voor diegenen die graag spelen en uitgedaagd willen worden, maar ook ideaal voor jongeren die een theateropleiding overwegen.

Aanmelden/meer informatie
Ervaring is niet noodzakelijk of belangrijk, motivatie natuurlijk wel! Meer informatie? Stuur dan een mail naar l.koezen@schouwburghengelo.nl onder vermelding van je naam, adres, telefoonnummer en Traject Theatertalent.