Open Podium op Zondag

Schouwburg Hengelo presenteert: ‘Open Podium op Zondag’
Open podium op zondagmiddag in Theatercafé-restaurant 'The Green Room'.

Elke zondagmiddag tussen 16:00 en 18:00 uur biedt Schouwburg Hengelo een Open Podium in het theatercafé-restaurant van Schouwburg Hengelo, The Green Room.

Beginnend of ervaren: bandjes, koren, ensembles, stand-up comedians, dichters, rappers etc. kunnen hun kunsten vertonen.

Deelname en entree zijn gratis.

  

Schouwburg Hengelo wil (nog) meer ruimte geven aan regionaal talent om op te treden en organiseert daarom: ‘Open Podium op Zondag’. Het podium in het theatercafé van Schouwburg Hengelo, The Green Room, is in principe elke zondagmiddag tussen 16:00 en 18:00 uur beschikbaar voor bandjes, dichters, singer-songwriters, etc.

Voor professionele artiesten en aankomend talent uit Hengelo en omgeving stelt het theater het podium en faciliteiten ter beschikking. Er is geen vergoeding, maar wel technische en promotionele ondersteuning. Wie belangstelling heeft, stuurt een e-mail naar r.boer@schouwburghengelo.nl. Uit de belangstellenden maakt Schouwburg Hengelo een selectie om komend seizoen op te treden.

Het optreden wordt vermeld in het programma op de website van Schouwburg Hengelo en is te vinden via de tab 'Programma'. Kies vervolgens bij 'Kies uw Genre' voor ‘Open Podium op Zondag’. Uiteraard kan tijdens of na afloop van het optreden in The Green Room gegeten worden.