Theatercafé-restaurant The Green Room

The Green Room is het café-restaurant van Schouwburg Hengelo. Een green room, letterlijk 'groene kamer', is de artiestenfoyer. Dit is een ruimte in het theater waar artiesten voor en na hun optreden kunnen uitrusten, kunnen eten en drinken en tot zichzelf kunnen komen. In het verlengde daarvan biedt The Green Room van Schouwburg Hengelo een weldadige omgeving waarin ook de theaterbezoekers zich thuis kunnen voelen en kunnen genieten van goed eten en drinken.

Bij The Green Room kunt u lunchen, dineren en borrelen. De lunch wordt verzorgd in samenwerking met medewerkers van de JP van den Bent stichting. De JP van den Bent stichting helpt mensen die ondersteuning kunnen gebruiken, zodat zij volwaardig kunnen meedraaien in de maatschappij. De JP van den Bent stichting doet dat onder andere door geschikte werkplekken te creëren, zoals in The Green Room van Schouwburg Hengelo.

Alle lunchgerechten worden met zorg bereid en kosten slechts €5,-. Bekijk hier de lunchkaart. Ook is er een broodje van de week én wordt iedere week een andere verse soep gemaakt.

’S Avonds komt het team van Boenders Catering en kunt u heerlijk dineren in The Green Room, ook als u niet naar een voorstelling in de schouwburg gaat. Er wordt gekookt met verse, duurzame producten van topleveranciers.

En ook voor de catering van feesten en zakelijke evenementen kunt u terecht bij The Green Room. Neemt u daarvoor contact op met de afdeling sales van Schouwburg Hengelo (074-2556773).

De ingang van The Green Room bevindt zich aan het Schouwburgplein.

De openingstijden zijn:

Maandag 10:00 – 16:00 uur
Dinsdag 10:00 – 16:00 uur
Woensdag 10:00 – 00:00 uur
Donderdag 10:00 – 00:00 uur
Vrijdag 10:00 – 00:00 uur
Zaterdag 11:00 – 00:00 uur
Zondag 11:00 – 19:00 uur

Openingstijden kunnen variëren – afhankelijk van de voorstellingen in Schouwburg Hengelo

* Elke eerste zondag van de maand Jazzclub Hengelo van 16:00-18:00 uur

Voor meer informatie en het menu zie: The Green Room