Open Podium Twente 2018

De band ‘A Mili’ is de grote winnaar van de finale van talentenjacht Open Podium Twente 2018. De band ‘A Mili’ blies de jury volledig van hun stoelen. Het jurycommentaar sprak voor zich: ‘Een act die erin knalde met veel kracht en diversiteit. Een act die klopt en staat als een huis. Wat een band en wat een zangeres!’. Klik hier om de winnende act terug te zien.

De tweede plaats met een geldprijs van €1.000,-, werd gewonnen door singer songwriter Khalil Toumi. Volgens de jury al klaar voor een eigen theatertour: ‘Een act die weet te raken, een mooie compositie die werd gebracht met veel eigenheid en innerlijke kracht’.  

Op de derde plaats eindigde dansduo ‘Kerala’ bestaande uit Lotte en Iris uit Hengelo. Zij wonnen €500,-. Ook hierover had de jury positieve woorden: ‘Een act die strak in elkaar zit en van begin tot eind boeiend is’. De Jong Talentprijs van €750,- ging naar de dansgroep ‘Team Eastian Movement’ uit Hengelo. Volgens de jury een grote groep waarbij de individuen sterker worden gemaakt door elkaar.