Zomersluiting Rabotheater Hengelo kassa en kantoor 04-07-2017

Van maandag 17 juli t/m zondag 3 september 2017 is de kassa van het Rabotheater gesloten. U kunt gedurende deze periode kaarten reserveren via onze website of het papieren bestelformulier in de brochure. Geen brochure? Vraag 'm hier aan.

Vanaf maandag 4 september 2017 is de kassa van maandag t/m zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur geopend en tijdens deze openingstijden telefonisch bereikbaar op 074-2556789 (behalve op nationale feestdagen). Daarnaast is de kassa geopend op voorstellingsdagen vanaf 1 uur voor de voorstelling of bij films een half uur voor aanvang van de film.

Het kantoor is van maandag 7 augustus tot en met vrijdag 25 augustus gesloten. Vanaf maandag 28 augustus is het kantoor weer iedere werkdag tussen 9.00 en 17.00 uur telefonisch bereikbaar.

Voor vragen met betrekking tot uw toegangskaarten of andere dringende vragen kunt u een mail sturen naar info@rabotheater.nl. Deze mail wordt enkele keren per week gelezen.

Wij wensen u een fijne zomer en graag tot ziens in het Rabotheater.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Corona-steunregeling voor theatermakers en gezelschappen in de Provincie OverijsselDe Stichting 4 Oost heeft in nauw overleg met de Provincie Overijssel een Corona-steunregeling ontworpen. Er wordt een bedrag beschikbaar gesteld voor het realiseren van professionele, kwalitatief hoogwaardige (muziek)theaterproducties in Overijssel in de periode 1 juli 2021 t/m 30 juni 2023. Theatermakers kunnen tot 30 juni een aanvraag indienen.
Het terras van theatercafé The Green Room is weer openSinds 28 april is het terras van theatercafé The Green Room weer open. Het terras is maandag t/m vrijdag van 12:00 tot 18:00 uur geopend. Afhankelijk van de weersomstandigheden is het terras ook op zaterdag en zondag open.
Tot en met 25 mei geen voorstellingen in Schouwburg HengeloGisteravond heeft het kabinet aangekondigd dat de huidige coronamaatregelen van kracht blijven en dat de theaters in ieder geval tot en met 25 mei gesloten blijven.