Zomersluiting kassa en kantoor 21-06-2016

Van maandag 11 juli t/m zondag 28 augustus 2016 is de kassa van het Rabotheater gesloten. U kunt gedurende deze periode kaarten reserveren via onze website of het papieren bestelformulier in de brochure. Geen brochure? Vraag 'm hier aan.

Vanaf maandag 29 augustus 2016 is de kassa van maandag t/m zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur geopend en tijdens deze openingstijden telefonisch bereikbaar op 074-2556789 (behalve op nationale feestdagen). In de maand juni is de kassa op zaterdag GESLOTEN. Daarnaast is de kassa geopend op voorstellingsdagen vanaf 1 uur voor de voorstelling of bij films een half uur voor aanvang van de film.

Het kantoor is van maandag 1 augustus tot en met vrijdag 19 augustus gesloten. Vanaf maandag 22 augustus is het kantoor weer iedere werkdag tussen 9.00 en 17.00 uur telefonisch bereikbaar.

Voor vragen met betrekking tot uw toegangskaarten of andere dringende vragen kunt u een mail sturen naar info@rabotheater.nl. Deze mail wordt enkele keren per week gelezen.

Wij wensen u een fijne zomervakantie en graag tot ziens in het Rabotheater.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Bijgeboekte voorstelling: Kamphues & Doornbos' grote Grand-Prix-CircusOp woensdag 12 februari 2020 komen Rob Kamphues & Robert Doornbos naar Schouwburg Hengelo met hun grote Grand-Prix-Circus
Bijgeboekt! Henk Poort en de HeldenHenk Poort liet een verpletterende indruk achter in het afgelopen seizoen van ‘De Beste Zangers’. In zijn voorstelling 'Henk Poort en de Helden' brengt hij de mooiste liedjes van zijn muzikale helden ten gehore. ‘Henk Poort en de Helden’ is op 30 april in Schouwburg Hengelo te zien. De kaartverkoop is gestart!
Extra voorstelling We Will Rock You op 27 november!Vandaag, 11 oktober, om 10:00 uur start de kaartverkoop van de extra voorstelling op woensdag 27 november van We Will Rock You Musical met de Amerikaanse megaster Anastacia in de rol van Killer Queen in Schouwburg Hengelo. Reserveer nu de beste plaatsen!