Geachte bezoeker, In verband met het Coronavirus zijn alle geplande voorstellingen, evenementen en concerten t/m 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

Zomersluiting kassa en kantoor 21-06-2016

Van maandag 11 juli t/m zondag 28 augustus 2016 is de kassa van het Rabotheater gesloten. U kunt gedurende deze periode kaarten reserveren via onze website of het papieren bestelformulier in de brochure. Geen brochure? Vraag 'm hier aan.

Vanaf maandag 29 augustus 2016 is de kassa van maandag t/m zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur geopend en tijdens deze openingstijden telefonisch bereikbaar op 074-2556789 (behalve op nationale feestdagen). In de maand juni is de kassa op zaterdag GESLOTEN. Daarnaast is de kassa geopend op voorstellingsdagen vanaf 1 uur voor de voorstelling of bij films een half uur voor aanvang van de film.

Het kantoor is van maandag 1 augustus tot en met vrijdag 19 augustus gesloten. Vanaf maandag 22 augustus is het kantoor weer iedere werkdag tussen 9.00 en 17.00 uur telefonisch bereikbaar.

Voor vragen met betrekking tot uw toegangskaarten of andere dringende vragen kunt u een mail sturen naar info@rabotheater.nl. Deze mail wordt enkele keren per week gelezen.

Wij wensen u een fijne zomervakantie en graag tot ziens in het Rabotheater.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Gevolgen coronavirus voor evenementen in Schouwburg HengeloUPDATE Wij hebben kennis genomen van de nieuwe landelijke maatregelen rondom het coronavirus. Vanzelfsprekend volgen wij met het oog op de gezondheid van alle theaterbezoekers, medewerkers en artiesten de richtlijnen.
Alternatieve voedselbank stichting All4FreeSchouwburg Hengelo fungeert de komende weken als opslag en uitgiftepunt voor de voedselverstrekking van stichting All4Free. Toen de voedselbank Midden-Twente eerder deze week moest sluiten, nam All4Free de taken van de voedselbank over. Schouwburg Hengelo heeft aangeboden te fungeren als tijdelijke locatie.
Coronamaatregelen Filmhuis HengeloFilmhuis Hengelo heeft besloten om alle voorstellingen vanaf woensdag 18 t/m maandag 1 juni te annuleren.