Geachte bezoeker, In verband met het Coronavirus zijn alle geplande voorstellingen, evenementen en concerten t/m 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

Winnaar beste cabaretprogramma 2019 Lenette van Dongen a.s. vrijdag in Schouwburg Hengelo 02-10-2019

Bij de uitreiking van de VSCD-cabaretprijzen heeft Lenette van Dongen de Poelifinario in de wacht gesleept voor haar cabaretvoorstelling Paradijskleier! En aanstaande vrijdag (4 oktober) is Paradijskleier in Schouwburg Hengelo te zien!

Lenette van Dongen is onlangs 60 geworden, een leeftijd waarop je je volgens haar “niet meer beter hoeft voor te doen dan je bent”. In ‘Paradijskleier’ gaat Van Dongen op zoek naar het geluk en deelt ze haar zoektocht met ongegeneerd eerlijke vertellingen, scherpe observaties en ontroerende liedjes. Van Dongen vermoedt dat ‘Paradijskleier’ haar laatste voorstelling wordt en daarom trekt ze nog één keer alles uit de kast om ons onbedaarlijk te laten lachen.

De VSCD-jury over Lenette van Dongen:
"Ze is in deze voorstelling volledig zichzelf en geeft ons een oergeestige masterclass duurzaam geluk. Haar levenslust spat van het podium.”

Reserveer hier uw kaarten.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Gevolgen coronavirus voor evenementen in Schouwburg HengeloUPDATE Wij hebben kennis genomen van de nieuwe landelijke maatregelen rondom het coronavirus. Vanzelfsprekend volgen wij met het oog op de gezondheid van alle theaterbezoekers, medewerkers en artiesten de richtlijnen.
Coronamaatregelen Filmhuis HengeloFilmhuis Hengelo heeft besloten om alle voorstellingen van woensdag 18 t/m maandag 1 juni te annuleren.
Alternatieve voedselbank stichting All4FreeSchouwburg Hengelo fungeert de komende weken als opslag en uitgiftepunt voor de voedselverstrekking van stichting All4Free. Toen de voedselbank Midden-Twente eerder deze week moest sluiten, nam All4Free de taken van de voedselbank over. Schouwburg Hengelo heeft aangeboden te fungeren als tijdelijke locatie.