Winnaar beste cabaretprogramma 2019 Lenette van Dongen a.s. vrijdag in Schouwburg Hengelo 02-10-2019

Bij de uitreiking van de VSCD-cabaretprijzen heeft Lenette van Dongen de Poelifinario in de wacht gesleept voor haar cabaretvoorstelling Paradijskleier! En aanstaande vrijdag (4 oktober) is Paradijskleier in Schouwburg Hengelo te zien!

Lenette van Dongen is onlangs 60 geworden, een leeftijd waarop je je volgens haar “niet meer beter hoeft voor te doen dan je bent”. In ‘Paradijskleier’ gaat Van Dongen op zoek naar het geluk en deelt ze haar zoektocht met ongegeneerd eerlijke vertellingen, scherpe observaties en ontroerende liedjes. Van Dongen vermoedt dat ‘Paradijskleier’ haar laatste voorstelling wordt en daarom trekt ze nog één keer alles uit de kast om ons onbedaarlijk te laten lachen.

De VSCD-jury over Lenette van Dongen:
"Ze is in deze voorstelling volledig zichzelf en geeft ons een oergeestige masterclass duurzaam geluk. Haar levenslust spat van het podium.”

Reserveer hier uw kaarten.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Schouwburg Hengelo blijft openSchouwburg Hengelo blijft open. Een deel van de activiteiten gaat door, met inachtneming van de maatregel maximaal 30 personen per ruimte. De films van Filmhuis Hengelo gaan door zoals gepland. Bezoekers met kaarten voor voorstellingen en concerten in de komende periode ontvangen persoonlijk bericht over hun voorstelling.
Schouwburg Hengelo doet dringend beroep op bezoekers om mondkapjes te dragenConform het dringende advies van het kabinet om mondkapjes te dragen in alle publieke binnenruimtes, doen wij een beroep op onze bezoekers om mondkapjes te dragen binnen de schouwburg. Zodra u heeft plaatsgenomen in de zaal kunt u het mondkapje afzetten.
Ventilatiesysteem Schouwburg HengeloVanwege corona krijgen wij veel vragen over ons ventilatiesysteem. Schouwburg Hengelo beschikt over een HVAC-systeem. Dit systeem is 'coronaproof'. Lees hier meer.