Winnaar beste cabaretprogramma 2019 Lenette van Dongen a.s. vrijdag in Schouwburg Hengelo 02-10-2019

Bij de uitreiking van de VSCD-cabaretprijzen heeft Lenette van Dongen de Poelifinario in de wacht gesleept voor haar cabaretvoorstelling Paradijskleier! En aanstaande vrijdag (4 oktober) is Paradijskleier in Schouwburg Hengelo te zien!

Lenette van Dongen is onlangs 60 geworden, een leeftijd waarop je je volgens haar “niet meer beter hoeft voor te doen dan je bent”. In ‘Paradijskleier’ gaat Van Dongen op zoek naar het geluk en deelt ze haar zoektocht met ongegeneerd eerlijke vertellingen, scherpe observaties en ontroerende liedjes. Van Dongen vermoedt dat ‘Paradijskleier’ haar laatste voorstelling wordt en daarom trekt ze nog één keer alles uit de kast om ons onbedaarlijk te laten lachen.

De VSCD-jury over Lenette van Dongen:
"Ze is in deze voorstelling volledig zichzelf en geeft ons een oergeestige masterclass duurzaam geluk. Haar levenslust spat van het podium.”

Reserveer hier uw kaarten.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Bijgeboekte voorstelling: Kamphues & Doornbos' grote Grand-Prix-CircusOp woensdag 12 februari 2020 komen Rob Kamphues & Robert Doornbos naar Schouwburg Hengelo met hun grote Grand-Prix-Circus
Bijgeboekt! Henk Poort en de HeldenHenk Poort liet een verpletterende indruk achter in het afgelopen seizoen van ‘De Beste Zangers’. In zijn voorstelling 'Henk Poort en de Helden' brengt hij de mooiste liedjes van zijn muzikale helden ten gehore. ‘Henk Poort en de Helden’ is op 30 april in Schouwburg Hengelo te zien. De kaartverkoop is gestart!
Extra voorstelling We Will Rock You op 27 november!Vandaag, 11 oktober, om 10:00 uur start de kaartverkoop van de extra voorstelling op woensdag 27 november van We Will Rock You Musical met de Amerikaanse megaster Anastacia in de rol van Killer Queen in Schouwburg Hengelo. Reserveer nu de beste plaatsen!