Winnaar beste cabaretprogramma 2019 Lenette van Dongen a.s. vrijdag in Schouwburg Hengelo 02-10-2019

Bij de uitreiking van de VSCD-cabaretprijzen heeft Lenette van Dongen de Poelifinario in de wacht gesleept voor haar cabaretvoorstelling Paradijskleier! En aanstaande vrijdag (4 oktober) is Paradijskleier in Schouwburg Hengelo te zien!

Lenette van Dongen is onlangs 60 geworden, een leeftijd waarop je je volgens haar “niet meer beter hoeft voor te doen dan je bent”. In ‘Paradijskleier’ gaat Van Dongen op zoek naar het geluk en deelt ze haar zoektocht met ongegeneerd eerlijke vertellingen, scherpe observaties en ontroerende liedjes. Van Dongen vermoedt dat ‘Paradijskleier’ haar laatste voorstelling wordt en daarom trekt ze nog één keer alles uit de kast om ons onbedaarlijk te laten lachen.

De VSCD-jury over Lenette van Dongen:
"Ze is in deze voorstelling volledig zichzelf en geeft ons een oergeestige masterclass duurzaam geluk. Haar levenslust spat van het podium.”

Reserveer hier uw kaarten.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Extra voorstelling We Will Rock You op 27 november!Vandaag, 11 oktober, om 10:00 uur start de kaartverkoop van de extra voorstelling op woensdag 27 november van We Will Rock You Musical met de Amerikaanse megaster Anastacia in de rol van Killer Queen in Schouwburg Hengelo. Reserveer nu de beste plaatsen!
Winnaar beste cabaretprogramma 2019 Lenette van Dongen a.s. vrijdag in Schouwburg HengeloBij de uitreiking van de VSCD-cabaretprijzen heeft Lenette van Dongen de Poelifinario in de wacht gesleept voor haar cabaretvoorstelling Paradijskleier! En aanstaande vrijdag (4 oktober) is Paradijskleier in Schouwburg Hengelo te zien!
Expositie van De Haanstra’s in Schouwburg Hengelo geopendDe expositie is 29 september feestelijk geopend in de Wolvecampfoyer van Schouwburg Hengelo. De tentoonstelling is het hele jaar te bezichtigen door bezoekers van voorstellingen in de Rabozaal. Voor het overige publiek is de tentoonstelling iedere zaterdag in oktober geopend van 12.00 tot 16.00 uur.