Winnaar beste cabaretprogramma 2019 Lenette van Dongen a.s. vrijdag in Schouwburg Hengelo 02-10-2019

Bij de uitreiking van de VSCD-cabaretprijzen heeft Lenette van Dongen de Poelifinario in de wacht gesleept voor haar cabaretvoorstelling Paradijskleier! En aanstaande vrijdag (4 oktober) is Paradijskleier in Schouwburg Hengelo te zien!

Lenette van Dongen is onlangs 60 geworden, een leeftijd waarop je je volgens haar “niet meer beter hoeft voor te doen dan je bent”. In ‘Paradijskleier’ gaat Van Dongen op zoek naar het geluk en deelt ze haar zoektocht met ongegeneerd eerlijke vertellingen, scherpe observaties en ontroerende liedjes. Van Dongen vermoedt dat ‘Paradijskleier’ haar laatste voorstelling wordt en daarom trekt ze nog één keer alles uit de kast om ons onbedaarlijk te laten lachen.

De VSCD-jury over Lenette van Dongen:
"Ze is in deze voorstelling volledig zichzelf en geeft ons een oergeestige masterclass duurzaam geluk. Haar levenslust spat van het podium.”

Reserveer hier uw kaarten.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Kaartverkoop RUMAG gestartMet meer dan een miljoen volgers is RUMAG het grootste social media platform van Nederland. Op zaterdag 21 november 2020 is de theatershow RUMAG live in Schouwburg Hengelo te zien.
Inschrijving talentenjacht Open Podium Twente 2020 in Schouwburg Hengelo gestartHet is tijd voor een echt podium. Schrijf je nu in voor de talentenjacht 'Open Podium Twente 2020' in Schouwburg Hengelo en maak kans op € 2.500,-.
Bijgeboekt: Gedurende het theaterseizoen worden er regelmatig voorstellingen bijgeboekt of gaan voorstellingen en concerten voor seizoen 2020/2021 al in verkoop.Onze programmeur boekt regelmatig extra voorstellingen en (rand)activiteiten. Bekijk hier welke dat zijn: