Wij zoeken een senior medewerker marketing en publiciteit 08-10-2021

In Schouwburg Hengelo vinden jaarlijks circa 700 activiteiten plaats van theatervoorstellingen tot filmvertoningen en van bedrijfsfeesten tot tentoonstellingen. Er zijn drie zalen: een grote zaal met 880 stoelen, een vlakke vloer zaal met 300 stoelen en een filmzaal met 90 stoelen. De organisatie telt 20 vaste medewerkers, circa 30 oproepkrachten en daarnaast nog een aantal vrijwilligers.

Schouwburg Hengelo zoekt een

SENIOR MEDEWERKER PUBLICITEIT EN MARKETING
0,6 tot 1,0 fte (21,6 tot 36 uur)

Wat u kunt verwachten
Als marketingmedewerker bent u voortdurend bezig met het onder de aandacht brengen van de voorstellingen en concerten van Schouwburg Hengelo. U schrijft persberichten en wervende teksten voor de brochure en website. U maakt en verstuurt digitale nieuwsbrieven, onderhoudt de website en plaatst berichten op social media. U bedenkt originele marketingacties en voert ze uit. U onderhoudt contacten met de pers, theatergezelschappen, impresariaten en lokale organisaties. Daarnaast verricht u incidenteel officetaken.

Wat wij vragen
Voor deze functie komen wij graag in contact met kandidaten met een relevante studierichting (minimaal HBO) en enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie. Affiniteit met podiumkunsten is een pre. Met uw creativiteit en schrijfstijl weet u de doelgroepen te enthousiasmeren en te overtuigen. U heeft kijk op vormgeving en een goed gevoel voor taal. Uiteraard kunt u goed overweg met de standaard MS Office programma’s zoals Word, Excel en Outlook.

Wat wij bieden
Het betreft een afwisselende functie voor vier dagen per week in een inspirerende werkomgeving. U werkt samen met een ervaren en bevlogen Marketingmanager, waarbij er veel ruimte is om eigen ideeën in te brengen. Salariëring is volgens de CAO Schouwburgen (zie www.caonederlandsepodia.nl) en bedraagt max.
€ 3.800,34 bruto (schaal 7) bij 36 uur.

Interesse?
Dan ontvangen we graag uw CV en een begeleidende brief vóór 25 oktober a.s. U kunt uw reactie sturen naar: Schouwburg Hengelo, t.a.v. dhr. R. Boer, Beursstraat 44, 7551 HV Hengelo of naar office@schouwburghengelo.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Wij zoeken een senior medewerker marketing en publiciteitSchouwburg Hengelo is op zoek naar een senior medewerker marketing en publiciteit
Start kaartverkoop donderdag 23 september om 10:00 uurOp donderdag 23 september om 10:00 uur gaat de kaartverkoop voor het theaterprogramma van de maanden december t/m juni van het seizoen 2021-2022 van start.
Coronatoegangsbewijs (met QR-code) nodig voor het bezoeken van Schouwburg HengeloVoor het bezoeken van Schouwburg Hengelo is voor bezoekers van 13 jaar en ouder een coronatoegangsbewijs met QR-code nodig. Lees voor uw bezoek aan Schouwburg Hengelo onze huisregels vanwege het coronavirus.