Parkeergeld betalen in Rabotheater voorkomt wachtrijen 14-11-2014

De dichtstbijzijnde parkeergarage vanuit het Rabotheater is De Beurs (voorheen P1 Hengelo Centre). Vanaf 28 oktober 2014 beheert de gemeente Hengelo deze parkeergarage. Er zijn geen slagbomen meer, de bezoeker betaalt aan de hand van het kenteken. Bij de in- en uitgang van de parkeergarage wordt het kenteken geregistreerd door een camerasysteem. De bezoeker hoeft dus geen ticket meer te ‘trekken’ bij het inrijden van de garage. Het kenteken is het ticket geworden. Voordat de bezoeker uitrijdt, voert hij het kenteken in de betaalautomaat in. De automaat berekent het aantal geparkeerde minuten en geeft aan hoeveel er betaald moet worden. Het standaardtarief is € 1,70 per uur. Tussen 18.00 en 5.00 uur is het maximale tarief € 3,-. De bezoeker kan contant of met pin betalen. Wie zonder te betalen wegrijdt, krijgt een boete thuisgestuurd.

Parkeergeld betalen in Rabotheater

Om te voorkomen dat er wachtrijen ontstaan na afloop van een drukbezochte voorstelling of concert in het Rabotheater, hebben de gemeente Hengelo en het Rabotheater afgesproken dat het mogelijk wordt om in het theater het parkeergeld te betalen. Dit kan bij de kassa, de informatiebalie of in Brasserie So Nice, het theatercafé van het Rabotheater. Dit kan zowel voorafgaand aan een voorstelling, in de pauze of na afloop. Bezoekers hoeven alleen hun kenteken te onthouden.

Een theaterbezoeker betaalt contant het vaste bedrag van € 3,- en laat het kenteken noteren. Vervolgens kan hij of zij zonder aanvullende handelingen de parkeergarage uitrijden. Dit voorkomt wachtrijen voor de betaalautomaat.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Bijgeboekte voorstelling: Kamphues & Doornbos' grote Grand-Prix-CircusOp woensdag 12 februari 2020 komen Rob Kamphues & Robert Doornbos naar Schouwburg Hengelo met hun grote Grand-Prix-Circus
Bijgeboekt! Henk Poort en de HeldenHenk Poort liet een verpletterende indruk achter in het afgelopen seizoen van ‘De Beste Zangers’. In zijn voorstelling 'Henk Poort en de Helden' brengt hij de mooiste liedjes van zijn muzikale helden ten gehore. ‘Henk Poort en de Helden’ is op 30 april in Schouwburg Hengelo te zien. De kaartverkoop is gestart!
Extra voorstelling We Will Rock You op 27 november!Vandaag, 11 oktober, om 10:00 uur start de kaartverkoop van de extra voorstelling op woensdag 27 november van We Will Rock You Musical met de Amerikaanse megaster Anastacia in de rol van Killer Queen in Schouwburg Hengelo. Reserveer nu de beste plaatsen!