Welkom op de nieuwe website! 06-11-2014

Welkom op de geheel nieuwe website van het Rabotheater. Afgelopen maanden is er achter de schermen hard gewerkt aan de realisatie ervan. Wensen, praktische elementen, nieuwe technieken en heel veel informatie werden samengevoegd tot een moderne, overzichtelijke en gastvriendelijke site. U kunt nu gebruik maken van de nieuwe faciliteiten waarmee het o.a. mogelijk wordt om meer informatie over de voorstellingen te lezen, filmpjes te bekijken en zoals gebruikelijk uw kaarten te reserveren.

Mochten er zich nog onduidelijkheden voordoen, twijfelt u niet, maar belt u ons. We zijn benieuwd wat u van de nieuwe website vindt!


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

De kaartverkoop voor september start donderdag 25 juni om 12:00 uurOp donderdag 25 juni om 12:00 uur gaat de kaartverkoop van start voor het theaterprogramma in september. Voor het nieuwe seizoen wordt een programma samengesteld waarbij rekening wordt gehouden met coronamaatregelen. Met veel trots presenteert Schouwburg Hengelo het theaterprogramma voor de maand september.
Bereikbaarheid Schouwburg Hengelo zomerperiode 2020Gewijzigde openingstijden Schouwburg Hengelo van 13 juli tot 16 augustus 2020
Danser en choreograaf Jens van Daele overledenVandaag bereikte ons het bericht dat choreograaf Jens van Daele volkomen onverwacht is overleden. Jens is met zijn gezelschap Jens van Daele | Burning Bridges een vaste bespeler van Schouwburg Hengelo. Een groot kunstenaar is ons ontvallen. Wij zullen hem missen en wensen zijn naasten heel veel sterkte met het verwerken van dit enorme verlies.