Welkom op de nieuwe website! 06-11-2014

Welkom op de geheel nieuwe website van het Rabotheater. Afgelopen maanden is er achter de schermen hard gewerkt aan de realisatie ervan. Wensen, praktische elementen, nieuwe technieken en heel veel informatie werden samengevoegd tot een moderne, overzichtelijke en gastvriendelijke site. U kunt nu gebruik maken van de nieuwe faciliteiten waarmee het o.a. mogelijk wordt om meer informatie over de voorstellingen te lezen, filmpjes te bekijken en zoals gebruikelijk uw kaarten te reserveren.

Mochten er zich nog onduidelijkheden voordoen, twijfelt u niet, maar belt u ons. We zijn benieuwd wat u van de nieuwe website vindt!


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Bijgeboekte voorstelling: Kamphues & Doornbos' grote Grand-Prix-CircusOp woensdag 12 februari 2020 komen Rob Kamphues & Robert Doornbos naar Schouwburg Hengelo met hun grote Grand-Prix-Circus
Bijgeboekt! Henk Poort en de HeldenHenk Poort liet een verpletterende indruk achter in het afgelopen seizoen van ‘De Beste Zangers’. In zijn voorstelling 'Henk Poort en de Helden' brengt hij de mooiste liedjes van zijn muzikale helden ten gehore. ‘Henk Poort en de Helden’ is op 30 april in Schouwburg Hengelo te zien. De kaartverkoop is gestart!
Extra voorstelling We Will Rock You op 27 november!Vandaag, 11 oktober, om 10:00 uur start de kaartverkoop van de extra voorstelling op woensdag 27 november van We Will Rock You Musical met de Amerikaanse megaster Anastacia in de rol van Killer Queen in Schouwburg Hengelo. Reserveer nu de beste plaatsen!