Voor slechts € 10,- naar het theater tijdens het Bankgiroloterij Theaterweekend 04-12-2015

Boek nu een Blind Date voor het Bankgiroloterij Theaterweekend. Het weekend van 15 t/m 17 januari ademt heel Nederland theater. Rabotheater Hengelo doet daar natuurlijk aan mee! Met een prachtig en gevarieerd programma. De voorstellingen mogen we nog niet verklappen, maar de prijs van een toegangskaartje is al wel bekend: slechts € 10,- per kaartje! Vanaf 1 januari maken wij de titels van de voorstellingen bekend. U kunt vanaf nu al een Blind Date boeken. Het genre en het tijdstip van de voorstelling is dan bekend, maar wat u precies gaat zien, blijft een verrassing tot 1 januari. Klik hieronder voor alvast een tipje van de sluier over de voorstellingen in dit weekend.

Vrijdag 15 januari (muziek)
Vrijdag 15 januari (toneel)
Zaterdag 16 januari (dans)
Zondag 17 januari (klassiek)

Over de initiatiefnemers

Het BankGiro Loterij Theaterweekend is een initiatief van het Prins Bernhard Cultuurfonds en het Nationaal Theater Fonds. Deze twee fondsen hebben de handen ineengeslagen om een impuls te geven aan de Nederlandse theatersector met een weekend waarin het vak wordt gevierd. “Het is prachtig dat het publiek de kans krijgt om tijdens dit speciale weekend een gevarieerd en aansprekend programma te bezoeken in het theater in de buurt”, aldus Albert Verlinde, voorzitter van het in 2013 opgerichte Nationaal Theater Fonds.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

De kaartverkoop voor september start donderdag 25 juni om 12:00 uurOp donderdag 25 juni om 12:00 uur gaat de kaartverkoop van start voor het theaterprogramma in september. Voor het nieuwe seizoen wordt een programma samengesteld waarbij rekening wordt gehouden met coronamaatregelen. Met veel trots presenteert Schouwburg Hengelo het theaterprogramma voor de maand september.
Bereikbaarheid Schouwburg Hengelo zomerperiode 2020Gewijzigde openingstijden Schouwburg Hengelo van 13 juli tot 16 augustus 2020
Danser en choreograaf Jens van Daele overledenVandaag bereikte ons het bericht dat choreograaf Jens van Daele volkomen onverwacht is overleden. Jens is met zijn gezelschap Jens van Daele | Burning Bridges een vaste bespeler van Schouwburg Hengelo. Een groot kunstenaar is ons ontvallen. Wij zullen hem missen en wensen zijn naasten heel veel sterkte met het verwerken van dit enorme verlies.