Voor slechts € 10,- naar het theater tijdens het Bankgiroloterij Theaterweekend 04-12-2015

Boek nu een Blind Date voor het Bankgiroloterij Theaterweekend. Het weekend van 15 t/m 17 januari ademt heel Nederland theater. Rabotheater Hengelo doet daar natuurlijk aan mee! Met een prachtig en gevarieerd programma. De voorstellingen mogen we nog niet verklappen, maar de prijs van een toegangskaartje is al wel bekend: slechts € 10,- per kaartje! Vanaf 1 januari maken wij de titels van de voorstellingen bekend. U kunt vanaf nu al een Blind Date boeken. Het genre en het tijdstip van de voorstelling is dan bekend, maar wat u precies gaat zien, blijft een verrassing tot 1 januari. Klik hieronder voor alvast een tipje van de sluier over de voorstellingen in dit weekend.

Vrijdag 15 januari (muziek)
Vrijdag 15 januari (toneel)
Zaterdag 16 januari (dans)
Zondag 17 januari (klassiek)

Over de initiatiefnemers

Het BankGiro Loterij Theaterweekend is een initiatief van het Prins Bernhard Cultuurfonds en het Nationaal Theater Fonds. Deze twee fondsen hebben de handen ineengeslagen om een impuls te geven aan de Nederlandse theatersector met een weekend waarin het vak wordt gevierd. “Het is prachtig dat het publiek de kans krijgt om tijdens dit speciale weekend een gevarieerd en aansprekend programma te bezoeken in het theater in de buurt”, aldus Albert Verlinde, voorzitter van het in 2013 opgerichte Nationaal Theater Fonds.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Bijgeboekte voorstelling: Kamphues & Doornbos' grote Grand-Prix-CircusOp woensdag 12 februari 2020 komen Rob Kamphues & Robert Doornbos naar Schouwburg Hengelo met hun grote Grand-Prix-Circus
Bijgeboekt! Henk Poort en de HeldenHenk Poort liet een verpletterende indruk achter in het afgelopen seizoen van ‘De Beste Zangers’. In zijn voorstelling 'Henk Poort en de Helden' brengt hij de mooiste liedjes van zijn muzikale helden ten gehore. ‘Henk Poort en de Helden’ is op 30 april in Schouwburg Hengelo te zien. De kaartverkoop is gestart!
Extra voorstelling We Will Rock You op 27 november!Vandaag, 11 oktober, om 10:00 uur start de kaartverkoop van de extra voorstelling op woensdag 27 november van We Will Rock You Musical met de Amerikaanse megaster Anastacia in de rol van Killer Queen in Schouwburg Hengelo. Reserveer nu de beste plaatsen!