Volop ruimtevaart – voor jong en oud – in Rabotheater Hengelo 03-03-2016

Na een tot op de laatste stoel uitverkochte voorstelling eerder dit jaar, komt André Kuipers op zaterdag 5 november 2016 opnieuw naar Rabotheater Hengelo. Op zondagmiddag 19 februari 2017 is bovendien de vrolijke familievoorstelling André en het astronautje tweemaal in Rabotheater Hengelo te zien.

André Kuipers geeft het publiek in zijn ruimtevaartcollege een unieke inkijk in het leven van een astronaut. Kuipers vertelt over de jarenlange weg vol uitdagingen en opofferingen om die ene, grote droom te verwezenlijken; leven en werken in het internationale ruimtestation ISS. Meer dan zes maanden verbleef Kuipers in de ruimte en hij is daardoor een van de weinige mensen die uit eigen ervaring kan vertellen wat er bij een ruimtereis komt kijken en hoe mooi het uitzicht daarboven is. Aan de hand van vele video’s en foto's neemt Kuipers het publiek mee op een magische reis. Een theatercollege vol humor, verbazing en opmerkelijke feiten, die menigeen aan het denken zal zetten.

André het austronautje (3+)

Tijdens zijn tweede ruimtereis schreef astronaut André Kuipers het sprookje André het astronautje voor zijn jarige kind. Het is het eerste boek ter wereld dat in de ruimte is geschreven. De makers van de succesvolle Buurman & Buurman-theatervoorstellingen bewerkten dit boek tot een prachtige muzikale voorstelling over vriendschap, raketten, muizen, astronauten en… kaasfondue. Claudia de Breij schreef de liedjes en de voorstelling is gelardeerd met prachtige 3D-beelden.

Kaartverkoop

Kaarten voor zowel André Kuipers als André het astronautje zijn te koop via via de website www.rabotheater.nl en de kassa van het Rabotheater, telefonisch via 074-255 6789.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Extra voorstelling We Will Rock You op 27 november!Vandaag, 11 oktober, om 10:00 uur start de kaartverkoop van de extra voorstelling op woensdag 27 november van We Will Rock You Musical met de Amerikaanse megaster Anastacia in de rol van Killer Queen in Schouwburg Hengelo. Reserveer nu de beste plaatsen!
Winnaar beste cabaretprogramma 2019 Lenette van Dongen a.s. vrijdag in Schouwburg HengeloBij de uitreiking van de VSCD-cabaretprijzen heeft Lenette van Dongen de Poelifinario in de wacht gesleept voor haar cabaretvoorstelling Paradijskleier! En aanstaande vrijdag (4 oktober) is Paradijskleier in Schouwburg Hengelo te zien!
Expositie van De Haanstra’s in Schouwburg Hengelo geopendDe expositie is 29 september feestelijk geopend in de Wolvecampfoyer van Schouwburg Hengelo. De tentoonstelling is het hele jaar te bezichtigen door bezoekers van voorstellingen in de Rabozaal. Voor het overige publiek is de tentoonstelling iedere zaterdag in oktober geopend van 12.00 tot 16.00 uur.