Acht extra voorstellingen Hanna van Hendrik! 24-06-2019

Op zaterdag 8 juni is het theaterspektakel Hanna van Hendrik in première gegaan. De locatievoorstelling, die in de maanden juni en juli 41 keer speelt op Vliegveld Twenthe, is zeer goed ontvangen door publiek en pers, met als gevolg een run op de kaarten.

Schouwburg Hengelo is de regionale samenwerkingspartner van de producent van Hanna van Hendrik.

De dagen na de première regende het sterren voor Hanna van Hendrik. Alle kranten (NRC, Volkskrant, tcTubantia, Telegraaf etc.) waren zeer positief. Ook het publiek is unaniem lovend over de “indrukwekkende en intieme voorstelling” en zijn ontroerd door het verhaal van boerin Hanna, die noodgedwongen haar boerderij moet verkopen. Ze noemen het “een eerbetoon aan de boer en aan Twente”. Ook het publiek is diep onder de indruk en de reacties van de bezoekers stromen binnen; “menig traan gelaten, zo herkenbaar, ook mijn verhaal.” Enkele citaten uit mailtjes van bezoekers.

De try-outs en de première waren al in een eerder stadium uitverkocht, maar door de positieve reacties is de kaartverkoop in een stroomversnelling geraakt. Om iedereen een kans te geven Hanna van Hendrik te zien zijn er van 24 juli t/m 2 augustus acht extra voorstellingen in de verkoop gegaan!

Kaarten zijn te reserveren via de Nationale Theaterkassa, online en telefonisch via 0900-9203 (€ 0,45 pm).


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Extra voorstelling We Will Rock You op 27 november!Vandaag, 11 oktober, om 10:00 uur start de kaartverkoop van de extra voorstelling op woensdag 27 november van We Will Rock You Musical met de Amerikaanse megaster Anastacia in de rol van Killer Queen in Schouwburg Hengelo. Reserveer nu de beste plaatsen!
Winnaar beste cabaretprogramma 2019 Lenette van Dongen a.s. vrijdag in Schouwburg HengeloBij de uitreiking van de VSCD-cabaretprijzen heeft Lenette van Dongen de Poelifinario in de wacht gesleept voor haar cabaretvoorstelling Paradijskleier! En aanstaande vrijdag (4 oktober) is Paradijskleier in Schouwburg Hengelo te zien!
Expositie van De Haanstra’s in Schouwburg Hengelo geopendDe expositie is 29 september feestelijk geopend in de Wolvecampfoyer van Schouwburg Hengelo. De tentoonstelling is het hele jaar te bezichtigen door bezoekers van voorstellingen in de Rabozaal. Voor het overige publiek is de tentoonstelling iedere zaterdag in oktober geopend van 12.00 tot 16.00 uur.