Acht extra voorstellingen Hanna van Hendrik! 24-06-2019

Op zaterdag 8 juni is het theaterspektakel Hanna van Hendrik in première gegaan. De locatievoorstelling, die in de maanden juni en juli 41 keer speelt op Vliegveld Twenthe, is zeer goed ontvangen door publiek en pers, met als gevolg een run op de kaarten.

Schouwburg Hengelo is de regionale samenwerkingspartner van de producent van Hanna van Hendrik.

De dagen na de première regende het sterren voor Hanna van Hendrik. Alle kranten (NRC, Volkskrant, tcTubantia, Telegraaf etc.) waren zeer positief. Ook het publiek is unaniem lovend over de “indrukwekkende en intieme voorstelling” en zijn ontroerd door het verhaal van boerin Hanna, die noodgedwongen haar boerderij moet verkopen. Ze noemen het “een eerbetoon aan de boer en aan Twente”. Ook het publiek is diep onder de indruk en de reacties van de bezoekers stromen binnen; “menig traan gelaten, zo herkenbaar, ook mijn verhaal.” Enkele citaten uit mailtjes van bezoekers.

De try-outs en de première waren al in een eerder stadium uitverkocht, maar door de positieve reacties is de kaartverkoop in een stroomversnelling geraakt. Om iedereen een kans te geven Hanna van Hendrik te zien zijn er van 24 juli t/m 2 augustus acht extra voorstellingen in de verkoop gegaan!

Kaarten zijn te reserveren via de Nationale Theaterkassa, online en telefonisch via 0900-9203 (€ 0,45 pm).


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Uw mening over theateraanbod seizoen 2018/2019Schouwburg Hengelo hoort graag uw mening en stuurt na elke voorstelling of concert een korte enquête. Dit zijn de resultaten.
Bereikbaarheid Schouwburg Hengelo zomerperiode 2019Gewijzigde openingstijden Schouwburg Hengelo
Hanna van Hendrik houdt nieuwe audities voor jonge ambitieuze dansersHanna van Hendrik is een succes en wordt verlengd. Hiervoor zijn wij op zoek naar nieuwe dansers.