Bijgeboekt en kaartverkoop gestart: The Elvis Concert 2018 - Christmas Edition en voorstelling Theo Maassen 'SITUATIE GEWIJZIGD' 19-10-2018

Hierbij informeren wij u dat de kaartverkoop voor The Elvis Concert - Christmas Edition en Theo Maassen met zijn nieuwe voorstelling 'SITUATIE GEWIJZIGD' direct van start gaan.

'The Elvis Concert' komt naar Nederland voor 5 exclusieve shows! Op 8 december te zien in Schouwburg Hengelo!
Volle zalen, lovende kritieken en een dolenthousiast publiek bewijzen het: dit is dé ultieme Elvis ervaring! Op veler verzoek is dit een speciale KERST editie van THE ELVIS CONCERT in samenwerking met de Barcelona Big Band. Dit is een van de vijf exclusieve shows in Nederland! U gaat op een muzikale ontdekkingsreis die voor altijd laat zien dat de muziek van Elvis springlevend en tijdloos is. Een unieke show voor Elvis fans en iedere muziekliefhebber! Op deze avond wordt het grootste rock icoon aller tijden geëerd. Een unieke kans om kennis te maken met mensen die Elvis persoonlijk hebben gekend! Of, zoals een fan het stelde: “One handshake away from the King”.

Klik hier om uw kaarten te reserveren voor The Elvis Concert

In zijn 10de solovoorstelling 'SITUATIE GEWIJZIGD' doet Maassen nog eenmaal zijn kant van het verhaal uit de doeken. Vrijdag 14 juni in Schouwburg Hengelo!
Een ongemakkelijke maar hilarische monoloog over de opkomst en ondergang van de witte man. SITUATIE GEWIJZIGD is een spijtbetuiging, een pleidooi, een ode, een donderspeech, een klaagzang, een smeekbede, een schreeuw om aandacht, maar op de keper beschouwd toch vooral een laatste stuiptrekking... Theo Maassen is een witte, heteroseksuele man van middelbare leeftijd. Dus moet hij sowieso zijn bek houden. Nu zijn andere mensen aan de beurt. Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan. Theo vindt er nou eenmaal het zijne van. Dus doet hij wat hij niet laten kan: hij beklimt het podium en laat zijn gedachten de vrije loop. Maar is dat wel zo’n goed idee in deze tijd? Is dat niet vragen om moeilijkheden?

Klik hier om uw kaarten te reserveren. Let op: maximaal 4 kaarten per bestelling.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Dansgroep 'Iron' uit Hengelo winnaar Open Podium TwenteDansgroep ‘Iron’ is de grote winnaar van de finale van Open Podium Twente, dat op zaterdag 18 mei plaatsvond in de Rabozaal van Schouwburg Hengelo. Iron wint de wisseltrofee en de hoofdprijs van € 2.500,-
Horecamedewerkers gezocht!Word jij onze nieuwe collega? Schouwburg Hengelo zoekt Horecamedewerkers (oproepkrachten) m/v. (min. 18 jaar oud) Ervaring is een plus, geen must!
Extra concert van The Analogues!In december komen The Analogues weer naar Schouwburg Hengelo! Naast het concert op donderdag 19 december is er, wegens groot succes, een extra concert geboekt op woensdag 18 december.