Venice komt naar Rabotheater Hengelo 18-02-2016

De in ons land zeer populaire Amerikaanse band Venice komt naar Rabotheater Hengelo voor een concert op donderdag 28 april. De kaartverkoop voor dit concert start zaterdag 20 februari om 10:00 uur.

Venice wordt wereldwijd geroemd om hun perfecte West Coast harmonies. De broers Lennon en hun twee gelijknamige neven brengen prachtige songs ten gehore die in de lijn liggen van The Eagles, The Beach Boys en Crosby, Stills, Nash & Young.

Nederland is voor de Lennons hun home away from home. De band verwierf hier door de jaren heen een grote schare trouwe fans. Klassieke Venice-hits als ‘Think Again’ en ‘The Family Tree’ zijn jaarlijks terug te vinden in de hoogste regionen van Radio 2 Top 2000 en de band werd in Nederland beloond met onder meer een gouden album en een Edison voor Beste Internationale Artiest.

De afgelopen jaren heeft de band bijna non-stop getourd (onder meer een stadiontour met Pink Floyd-frontman Roger Waters). Daarnaast werkten ze aan nieuw album waarop de Lennons hun inspiratiebronnen eren. Tijdens de aankomende tournee zal de band, naast de bekende publieksfavorieten, nieuw materiaal en een aantal klassiekers ten gehore brengen.

Na afloop van het concert neemt de band ruim de tijd om hun fans te verwelkomen tijdens een meet & greet en signeersessie.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor Venice start zaterdag 20 februari a.s. om 10:00 uur. Kaarten zijn te koop via de kassa van het Rabotheater, telefonisch via 074-255 6789 en via de website www.rabotheater.nl


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Extra voorstelling We Will Rock You op 27 november!Vandaag, 11 oktober, om 10:00 uur start de kaartverkoop van de extra voorstelling op woensdag 27 november van We Will Rock You Musical met de Amerikaanse megaster Anastacia in de rol van Killer Queen in Schouwburg Hengelo. Reserveer nu de beste plaatsen!
Winnaar beste cabaretprogramma 2019 Lenette van Dongen a.s. vrijdag in Schouwburg HengeloBij de uitreiking van de VSCD-cabaretprijzen heeft Lenette van Dongen de Poelifinario in de wacht gesleept voor haar cabaretvoorstelling Paradijskleier! En aanstaande vrijdag (4 oktober) is Paradijskleier in Schouwburg Hengelo te zien!
Expositie van De Haanstra’s in Schouwburg Hengelo geopendDe expositie is 29 september feestelijk geopend in de Wolvecampfoyer van Schouwburg Hengelo. De tentoonstelling is het hele jaar te bezichtigen door bezoekers van voorstellingen in de Rabozaal. Voor het overige publiek is de tentoonstelling iedere zaterdag in oktober geopend van 12.00 tot 16.00 uur.