Uw theaterbezoek per 25 februari 25-02-2022

Vanaf vrijdag 25 februari 2022 geldt de verplichte afstand van 1,5 meter niet meer en ook de meeste andere coronaregels die nu nog gelden vervallen. U hoeft het coronatoegangsbewijs niet meer te laten zien in ons theater en ook het dragen van een mondkapje is niet meer verplicht. Van testen voor toegang is ook geen sprake; al onze activiteiten zijn geplaceerd waardoor vooraf testen niet nodig is.

Corona is echter niet weg. Daarom blijven we opletten, zodat we elkaar niet besmetten. Het blijft voor iedereen verstandig om zich nog steeds aan de basisadviezen te houden: was regelmatig uw handen, doe frequent een zelftest en blijf thuis bij klachten.

Indien u het prettig vindt om afstand te houden of een mondkapje te dragen, dan kan dat natuurlijk. Wij boeken uw kaarten zonder moeite en kosteloos om naar een plek in de zaal die meer geïsoleerd is van de rest van het publiek (op basis van beschikbaarheid en vanaf 5 dagen tevoren). Wij kunnen daarbij indien gewenst een aantal stoelen voor, achter en naast u blokkeren zodat u afstand kunt houden tot anderen. Neemt u daarvoor contact op met onze theaterkassa. Zij zijn van maandag t/m vrijdag van 12.00 tot 16.00 bereikbaar via 074 2556789.


« Naar het nieuwsoverzicht

Nieuws

Zomersluiting kassaDe theaterkassa is vanwege de zomervakantie gesloten tot 29 augustus. De schouwburg is wel bereikbaar via info@schouwburghengelo.nl. Uw mail wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. We wensen u een fijne zomer toe en heel graag tot ziens bij Schouwburg Hengelo!
Theater de Makkers zoekt liefdesverhalenOp vrijdag 9 en zaterdag 10 september organiseert Schouwburg Hengelo in Berflo Es een wijkfestival, onder de noemen Schouwburg Hengelo on Tour. Theater de Makkers is op 10 september met hun kunstinstallatie aanwezig en is op zoek naar Hengelose liefdeskoppels die hun verhaal met hen wil delen!
Gezocht: talenten uit Berflo Es voor Open Podium tijdens wijkfestivalSchouwburg Hengelo on Tour is een uniek cultuurproject voor, door en vooral mét een Hengelose wijk. Op vrijdag 9 en zaterdag 10 september strijkt de schouwburg neer in Berflo Es. Voor het Open Podium op het buitenpodium zijn nog een paar speelplekken beschikbaar.