Uw theaterbezoek per 25 februari 25-02-2022

Vanaf vrijdag 25 februari 2022 geldt de verplichte afstand van 1,5 meter niet meer en ook de meeste andere coronaregels die nu nog gelden vervallen. U hoeft het coronatoegangsbewijs niet meer te laten zien in ons theater en ook het dragen van een mondkapje is niet meer verplicht. Van testen voor toegang is ook geen sprake; al onze activiteiten zijn geplaceerd waardoor vooraf testen niet nodig is.

Corona is echter niet weg. Daarom blijven we opletten, zodat we elkaar niet besmetten. Het blijft voor iedereen verstandig om zich nog steeds aan de basisadviezen te houden: was regelmatig uw handen, doe frequent een zelftest en blijf thuis bij klachten.

Indien u het prettig vindt om afstand te houden of een mondkapje te dragen, dan kan dat natuurlijk. Wij boeken uw kaarten zonder moeite en kosteloos om naar een plek in de zaal die meer geïsoleerd is van de rest van het publiek (op basis van beschikbaarheid en vanaf 5 dagen tevoren). Wij kunnen daarbij indien gewenst een aantal stoelen voor, achter en naast u blokkeren zodat u afstand kunt houden tot anderen. Neemt u daarvoor contact op met onze theaterkassa. Zij zijn van maandag t/m vrijdag van 12.00 tot 16.00 bereikbaar via 074 2556789.


« Naar het nieuwsoverzicht

Nieuws

Silke Veld winnaar Open Podium Twente 2022Op zaterdag 14 mei streden tien finaleacts om de hoofdprijs van Open Podium Twente. Silke Veld ging er, samen met haar band, met de 1e juryprijs vandoor: de wisseltrofee en de hoofdprijs van € 2.500,-. De 2e juryprijs was voor dansgezelschap IRON van Dansstudio X-DANCE en Trapdoorman kreeg van de jury de 3e prijs.
Wij zoeken nieuwe horecamedewerkers!Schouwburg Hengelo is op zoek naar horecamedewerkers.
Uw theaterbezoek per 25 februariVanaf vrijdag 25 februari zijn de meeste coronamaatregelen opgeheven. Wij informeren u hier over de huidige stand van zaken. Vindt u het prettig om toch nog afstand te houden? Wij denken graag met u mee over een passende oplossing.