Geachte bezoeker, In verband met het Coronavirus zijn alle geplande voorstellingen, evenementen en concerten t/m 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

TV-opnames bij Helligen Hendrik 20-01-2016

TV Oost maakt op zaterdag 23 januari, in Rabotheater Hengelo, opnamen van de show “Lös” van Helligen Hendrik. Voor deze bijzondere avond zijn nog kaarten beschikbaar. In het programma is de regionale brombeer in een midlife-crisis geraakt en dat heeft nogal wat gevolgen. De regionale omroep heeft tot nu toe alle shows van Helligen Hendrik geregistreerd. Het is nog niet bekend wanneer “Lös” op TV Oost te zien. De opnamen verschijnen ter zijner tijd ook op DVD.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Gevolgen coronavirus voor evenementen in Schouwburg HengeloUPDATE Wij hebben kennis genomen van de nieuwe landelijke maatregelen rondom het coronavirus. Vanzelfsprekend volgen wij met het oog op de gezondheid van alle theaterbezoekers, medewerkers en artiesten de richtlijnen.
Alternatieve voedselbank stichting All4FreeSchouwburg Hengelo fungeert de komende weken als opslag en uitgiftepunt voor de voedselverstrekking van stichting All4Free. Toen de voedselbank Midden-Twente eerder deze week moest sluiten, nam All4Free de taken van de voedselbank over. Schouwburg Hengelo heeft aangeboden te fungeren als tijdelijke locatie.
Coronamaatregelen Filmhuis HengeloFilmhuis Hengelo heeft besloten om alle voorstellingen vanaf woensdag 18 t/m maandag 1 juni te annuleren.