TV-opnames bij Helligen Hendrik 20-01-2016

TV Oost maakt op zaterdag 23 januari, in Rabotheater Hengelo, opnamen van de show “Lös” van Helligen Hendrik. Voor deze bijzondere avond zijn nog kaarten beschikbaar. In het programma is de regionale brombeer in een midlife-crisis geraakt en dat heeft nogal wat gevolgen. De regionale omroep heeft tot nu toe alle shows van Helligen Hendrik geregistreerd. Het is nog niet bekend wanneer “Lös” op TV Oost te zien. De opnamen verschijnen ter zijner tijd ook op DVD.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Bijgeboekte voorstelling: Kamphues & Doornbos' grote Grand-Prix-CircusOp woensdag 12 februari 2020 komen Rob Kamphues & Robert Doornbos naar Schouwburg Hengelo met hun grote Grand-Prix-Circus
Bijgeboekt! Henk Poort en de HeldenHenk Poort liet een verpletterende indruk achter in het afgelopen seizoen van ‘De Beste Zangers’. In zijn voorstelling 'Henk Poort en de Helden' brengt hij de mooiste liedjes van zijn muzikale helden ten gehore. ‘Henk Poort en de Helden’ is op 30 april in Schouwburg Hengelo te zien. De kaartverkoop is gestart!
Extra voorstelling We Will Rock You op 27 november!Vandaag, 11 oktober, om 10:00 uur start de kaartverkoop van de extra voorstelling op woensdag 27 november van We Will Rock You Musical met de Amerikaanse megaster Anastacia in de rol van Killer Queen in Schouwburg Hengelo. Reserveer nu de beste plaatsen!