Traject Theatertalent gaat van start 14-12-2018

Actief aan het werk met de verschillende theaterstijlen.

Tijdens deze editie gaan zij op een actieve en uitdagende manier aan de slag met het theater vak. In het Traject Theatertalent leren de deelnemers met andere ogen te kijken naar voorstellingen, maken ze kennis met zeer uiteenlopende theatermakers en voorstellingen van Toneelgroep Oostpool, De Gemeenschap, Orkater en Dood Paard. Een unieke kans waarbij ervaring niet noodzakelijk is, maar motivatie wel. Deze editie is er plek voor maximaal 20 deelnemers.

Inschrijven

Jongeren kunnen zich Inschrijven voor het Traject Theatertalent kan door een mail te sturen naar k.baljet@schouwburghengelo.nl onder vermelding van Traject Theatertalent.. Kosten van deelname bedragen € 100,- (normale kosten kaartjes 4 voorstellingen: € 70,-). Meer informatie is te vinden op Traject Theatertalent


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Dit zijn de halve finalisten van het Open Podium Twente 2019Tijdens de voorrondes op zaterdag 16 en zondag 17 maart heeft het publiek middels een stemformulier bepaald welke acts een plek in de halve finales op 13 of 14 april hebben bemachtigd. Daarnaast heeft de organisatie een aantal deelnemers toegevoegd.
Speel mee in Hanna van Hendrik!Voor het theaterspektakel Hanna van Hendrik, een unieke muzikale theaterbelevenis die in de maanden juni en juli van 2019 op Vliegbasis Twenthe gespeeld zal worden, worden (amateur)spelers gezocht!
Start kaartverkoop theaterconcert WaylonOp vrijdag 13 december 2019 komt Waylon naar Schouwburg Hengelo met zijn theaterconcert 'My Heroes Have Always Been Cowboys'. De kaartverkoop is gestart!