Traject Theatertalent gaat van start 14-12-2018

Actief aan het werk met de verschillende theaterstijlen.

Tijdens deze editie gaan zij op een actieve en uitdagende manier aan de slag met het theater vak. In het Traject Theatertalent leren de deelnemers met andere ogen te kijken naar voorstellingen, maken ze kennis met zeer uiteenlopende theatermakers en voorstellingen van Toneelgroep Oostpool, De Gemeenschap, Orkater en Dood Paard. Een unieke kans waarbij ervaring niet noodzakelijk is, maar motivatie wel. Deze editie is er plek voor maximaal 20 deelnemers.

Inschrijven

Jongeren kunnen zich Inschrijven voor het Traject Theatertalent kan door een mail te sturen naar k.baljet@schouwburghengelo.nl onder vermelding van Traject Theatertalent.. Kosten van deelname bedragen € 100,- (normale kosten kaartjes 4 voorstellingen: € 70,-). Meer informatie is te vinden op Traject Theatertalent


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Inschrijving talentenjacht Open Podium Twente 2019 gestartHet is tijd voor een echt podium. Schrijf je nu in voor het Open Podium Twente 2019 in Schouwburg Hengelo en maak kans op € 2.500,-.
Henk Lassche, jubileumtentoonstelling in HeArtGalleryOp 16 december 2018 is de jubileumtentoonstelling van Lassche geopend en te bezichtigen in de Hengelose HeArtGallery. https://www.heartgallery.info/
Traject Theatertalent gaat van startNa een succesvolle eerste editie volgt in 2019 een nieuwe editie van Traject Theatertalent. Dit traject is een samenwerking tussen de Theatermakerij Enschede en Schouwburg Hengelo waar jongeren tussen de 14 en 20 kunnen zich voor kunnen inschrijven.