Traject Theatertalent gaat van start 14-12-2018

Actief aan het werk met de verschillende theaterstijlen.

Tijdens deze editie gaan zij op een actieve en uitdagende manier aan de slag met het theater vak. In het Traject Theatertalent leren de deelnemers met andere ogen te kijken naar voorstellingen, maken ze kennis met zeer uiteenlopende theatermakers en voorstellingen van Toneelgroep Oostpool, De Gemeenschap, Orkater en Dood Paard. Een unieke kans waarbij ervaring niet noodzakelijk is, maar motivatie wel. Deze editie is er plek voor maximaal 20 deelnemers.

Inschrijven

Jongeren kunnen zich Inschrijven voor het Traject Theatertalent kan door een mail te sturen naar k.baljet@schouwburghengelo.nl onder vermelding van Traject Theatertalent.. Kosten van deelname bedragen € 100,- (normale kosten kaartjes 4 voorstellingen: € 70,-). Meer informatie is te vinden op Traject Theatertalent


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Dansgroep 'Iron' uit Hengelo winnaar Open Podium TwenteDansgroep ‘Iron’ is de grote winnaar van de finale van Open Podium Twente, dat op zaterdag 18 mei plaatsvond in de Rabozaal van Schouwburg Hengelo. Iron wint de wisseltrofee en de hoofdprijs van € 2.500,-
Horecamedewerkers gezocht!Word jij onze nieuwe collega? Schouwburg Hengelo zoekt Horecamedewerkers (oproepkrachten) m/v. (min. 18 jaar oud) Ervaring is een plus, geen must!
Extra concert van The Analogues!In december komen The Analogues weer naar Schouwburg Hengelo! Naast het concert op donderdag 19 december is er, wegens groot succes, een extra concert geboekt op woensdag 18 december.