Tot en met 25 mei geen voorstellingen in Schouwburg Hengelo 14-04-2021

Even leek het erop dat er versoepelingen zouden komen. Helaas zijn de besmettingscijfers en de ziekhuisbezetting te hoog en blijven daardoor alle maatregelen gehandhaafd. De theaters blijven in ieder geval tot en met 25 mei gesloten.

Bezoekers met kaarten
Mocht u kaarten hebben gekocht voor één van de activiteiten in de periode tot en met 25 mei, dan hoeft u niets te doen. Komende periode gaan wij u zo snel mogelijk persoonlijk informeren over wat er met uw voorstelling, concert of film gebeurt.

Openingstijden kassa
Vanwege de lockdown is onze kassa alleen telefonisch bereikbaar, en wel van maandag tot en met vrijdag van 12:00 tot 16:00 uur via 074-255 6789 en per e-mail via info@schouwburghengelo.nl

Wij wensen u veel sterkte en hopen u spoedig weer te mogen verwelkomen in Schouwburg Hengelo.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Wij zoeken een senior medewerker marketing en publiciteitSchouwburg Hengelo is op zoek naar een senior medewerker marketing en publiciteit
Start kaartverkoop donderdag 23 september om 10:00 uurOp donderdag 23 september om 10:00 uur gaat de kaartverkoop voor het theaterprogramma van de maanden december t/m juni van het seizoen 2021-2022 van start.
Coronatoegangsbewijs (met QR-code) nodig voor het bezoeken van Schouwburg HengeloVoor het bezoeken van Schouwburg Hengelo is voor bezoekers van 13 jaar en ouder een coronatoegangsbewijs met QR-code nodig. Lees voor uw bezoek aan Schouwburg Hengelo onze huisregels vanwege het coronavirus.