Tot en met 25 mei geen voorstellingen in Schouwburg Hengelo 14-04-2021

Even leek het erop dat er versoepelingen zouden komen. Helaas zijn de besmettingscijfers en de ziekhuisbezetting te hoog en blijven daardoor alle maatregelen gehandhaafd. De theaters blijven in ieder geval tot en met 25 mei gesloten.

Bezoekers met kaarten
Mocht u kaarten hebben gekocht voor één van de activiteiten in de periode tot en met 25 mei, dan hoeft u niets te doen. Komende periode gaan wij u zo snel mogelijk persoonlijk informeren over wat er met uw voorstelling, concert of film gebeurt.

Openingstijden kassa
Vanwege de lockdown is onze kassa alleen telefonisch bereikbaar, en wel van maandag tot en met vrijdag van 12:00 tot 16:00 uur via 074-255 6789 en per e-mail via info@schouwburghengelo.nl

Wij wensen u veel sterkte en hopen u spoedig weer te mogen verwelkomen in Schouwburg Hengelo.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Bereikbaarheid Schouwburg Hengelo zomerperiode 2021In de zomerperiode is Schouwburg Hengelo beperkt bereikbaar. De kassa is gesloten van 12 juli t/m 22 augustus. Het kantoor is gesloten van 26 juli t/m 22 augustus. Maandag 23 augustus zijn zowel de kassa als het kantoor weer telefonisch bereikbaar.
Wij zoeken nieuwe horecamedewerkersSchouwburg Hengelo is opzoek naar horecamedewerkers.
Goed nieuws! We mogen weer openZojuist is tijdens de persconferentie van het kabinet aangekondigd dat de theaters vanaf 5 juni weer open mogen.