Tot en met 25 mei geen voorstellingen in Schouwburg Hengelo 14-04-2021

Even leek het erop dat er versoepelingen zouden komen. Helaas zijn de besmettingscijfers en de ziekhuisbezetting te hoog en blijven daardoor alle maatregelen gehandhaafd. De theaters blijven in ieder geval tot en met 25 mei gesloten.

Bezoekers met kaarten
Mocht u kaarten hebben gekocht voor één van de activiteiten in de periode tot en met 25 mei, dan hoeft u niets te doen. Komende periode gaan wij u zo snel mogelijk persoonlijk informeren over wat er met uw voorstelling, concert of film gebeurt.

Openingstijden kassa
Vanwege de lockdown is onze kassa alleen telefonisch bereikbaar, en wel van maandag tot en met vrijdag van 12:00 tot 16:00 uur via 074-255 6789 en per e-mail via info@schouwburghengelo.nl

Wij wensen u veel sterkte en hopen u spoedig weer te mogen verwelkomen in Schouwburg Hengelo.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Corona-steunregeling voor theatermakers en gezelschappen in de Provincie OverijsselDe Stichting 4 Oost heeft in nauw overleg met de Provincie Overijssel een Corona-steunregeling ontworpen. Er wordt een bedrag beschikbaar gesteld voor het realiseren van professionele, kwalitatief hoogwaardige (muziek)theaterproducties in Overijssel in de periode 1 juli 2021 t/m 30 juni 2023. Theatermakers kunnen tot 30 juni een aanvraag indienen.
Het terras van theatercafé The Green Room is weer openSinds 28 april is het terras van theatercafé The Green Room weer open. Het terras is maandag t/m vrijdag van 12:00 tot 18:00 uur geopend. Afhankelijk van de weersomstandigheden is het terras ook op zaterdag en zondag open.
Tot en met 25 mei geen voorstellingen in Schouwburg HengeloGisteravond heeft het kabinet aangekondigd dat de huidige coronamaatregelen van kracht blijven en dat de theaters in ieder geval tot en met 25 mei gesloten blijven.