Toelichting uitbreiding schouwburg 23-05-2018

Op dinsdag 6 maart jl. organiseerde Schouwburg Hengelo een informatieve bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst werd een schets voor een mogelijke uitbreiding van het theater gepresenteerd. Klik hier voor een korte toelichting van Raoul Boer (directeur Schouwburg Hengelo) op de plannen. Beelden zijn van Radio Hengelo TV.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Sterrenregen voor Vrijdag en Sandifort, kaartverkoop is gestart!Vanwege de geweldige ontvangst door pers én publiek is de kaartverkoop voor deze voorstelling nu al gestart, ook al staat deze voorstelling pas over een jaar in Hengelo.
Extra voorstelling Arjen Lubach, reserveer nú voor de beste plaatsenVanwege grote belangstelling is er op woensdag 6 maart 2019 een extra voorstelling van Arjen Lubach met de titel ‘Arjen Lubach LIVE’.
Bijgeboekt en kaartverkoop gestart: The Elvis Concert 2018 - Christmas Edition en voorstelling Theo Maassen 'SITUATIE GEWIJZIGD'Kerst editie met dé ultieme Elvis ervaring en cabaretvoorstelling Theo Maassen bijgeboekt!!! Kaartverkoop is reeds gestart.