Geachte bezoeker, In verband met het Coronavirus zijn alle geplande voorstellingen, evenementen en concerten t/m 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

Theo Maassen in Rabotheater Hengelo op 21 juni. Start kaartverkoop woensdag 20 april om 12:00 uur. 17-04-2016

Theo Maassen, geboren in Oegstgeest (1966) en opgegroeid in het Brabantse Zijtaart, won in 1990 zowel de jury- als publieksprijs van het prestigieuze Festival Cameretten. Daarna had hij veel succes met zeven theaterprogramma’s, waaronder Tegen beter weten in, in 2007 bekroond met de Poelifinario. Na Met alle respect (2011) maakte hij in 2013 de oudejaarsconference Einde oefening. Daarnaast speelde Theo Maassen in televisieseries, films als Minoes, Doodslag en TBS en is hij presentator van 24 Uur met…

Daardoor had Theo Maassen even wat anders te doen. De wereld kon toch wel éven aan haar lot worden overgelaten? Niet dus. Alarmerende situaties vechten om voorrang. Culturen botsen op elkaar als autootjes op de kermis. Onbehagen houdt ons land in een ijzeren greep. Is het ooit zo bar en boos geweest? ”Het is oorlog!” roepen onze leiders. Maar wie is de vijand? En veel belangrijker nog: wie zijn wij? In VANKWAADTOTERGER stelt Theo Maassen orde op zaken zoals alleen hij dat kan.

Kaarten reserveren
Kaarten voor VANKWAADTOTERGER van Theo Maassen kosten € 26,-. Ze zijn te reserveren via de kassa van het Rabotheater, telefonisch via 074-255 6789 van maandag t/m zaterdag van 12:00 tot 16:00 uur of via de website: klik hier.

Vanwege de verwachte grote belangstelling kunnen maximaal 4 kaarten per persoon worden gekocht.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Gevolgen coronavirus voor evenementen in Schouwburg HengeloUPDATE Wij hebben kennis genomen van de nieuwe landelijke maatregelen rondom het coronavirus. Vanzelfsprekend volgen wij met het oog op de gezondheid van alle theaterbezoekers, medewerkers en artiesten de richtlijnen.
Alternatieve voedselbank stichting All4FreeSchouwburg Hengelo fungeert de komende weken als opslag en uitgiftepunt voor de voedselverstrekking van stichting All4Free. Toen de voedselbank Midden-Twente eerder deze week moest sluiten, nam All4Free de taken van de voedselbank over. Schouwburg Hengelo heeft aangeboden te fungeren als tijdelijke locatie.
Coronamaatregelen Filmhuis HengeloFilmhuis Hengelo heeft besloten om alle voorstellingen vanaf woensdag 18 t/m maandag 1 juni te annuleren.