Theo Maassen in Rabotheater Hengelo op 21 juni. Start kaartverkoop woensdag 20 april om 12:00 uur. 17-04-2016

Theo Maassen, geboren in Oegstgeest (1966) en opgegroeid in het Brabantse Zijtaart, won in 1990 zowel de jury- als publieksprijs van het prestigieuze Festival Cameretten. Daarna had hij veel succes met zeven theaterprogramma’s, waaronder Tegen beter weten in, in 2007 bekroond met de Poelifinario. Na Met alle respect (2011) maakte hij in 2013 de oudejaarsconference Einde oefening. Daarnaast speelde Theo Maassen in televisieseries, films als Minoes, Doodslag en TBS en is hij presentator van 24 Uur met…

Daardoor had Theo Maassen even wat anders te doen. De wereld kon toch wel éven aan haar lot worden overgelaten? Niet dus. Alarmerende situaties vechten om voorrang. Culturen botsen op elkaar als autootjes op de kermis. Onbehagen houdt ons land in een ijzeren greep. Is het ooit zo bar en boos geweest? ”Het is oorlog!” roepen onze leiders. Maar wie is de vijand? En veel belangrijker nog: wie zijn wij? In VANKWAADTOTERGER stelt Theo Maassen orde op zaken zoals alleen hij dat kan.

Kaarten reserveren
Kaarten voor VANKWAADTOTERGER van Theo Maassen kosten € 26,-. Ze zijn te reserveren via de kassa van het Rabotheater, telefonisch via 074-255 6789 van maandag t/m zaterdag van 12:00 tot 16:00 uur of via de website: klik hier.

Vanwege de verwachte grote belangstelling kunnen maximaal 4 kaarten per persoon worden gekocht.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Extra voorstelling We Will Rock You op 27 november!Vandaag, 11 oktober, om 10:00 uur start de kaartverkoop van de extra voorstelling op woensdag 27 november van We Will Rock You Musical met de Amerikaanse megaster Anastacia in de rol van Killer Queen in Schouwburg Hengelo. Reserveer nu de beste plaatsen!
Winnaar beste cabaretprogramma 2019 Lenette van Dongen a.s. vrijdag in Schouwburg HengeloBij de uitreiking van de VSCD-cabaretprijzen heeft Lenette van Dongen de Poelifinario in de wacht gesleept voor haar cabaretvoorstelling Paradijskleier! En aanstaande vrijdag (4 oktober) is Paradijskleier in Schouwburg Hengelo te zien!
Expositie van De Haanstra’s in Schouwburg Hengelo geopendDe expositie is 29 september feestelijk geopend in de Wolvecampfoyer van Schouwburg Hengelo. De tentoonstelling is het hele jaar te bezichtigen door bezoekers van voorstellingen in de Rabozaal. Voor het overige publiek is de tentoonstelling iedere zaterdag in oktober geopend van 12.00 tot 16.00 uur.